Općenito > Generalno o skuterima

TGB R50x, Aprillia Sportcity one 50 2t ili Kymco Super 8???

<< < (4/6) > >>

abuser:
Kymco, ali ako makneš originalni auspuh.

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,20304.msg477327.html#msg477327

Mark:

--- Citat: Tomek_1982 - 07 Travanj, 2010, 23:31:04 ---haha...znam da kršim zakon...ali sa 70 km/h ga baš i ne ugrožavam...
sad ću kroz par dana obić dućane sa tim skuterima pa ću vidjet...
sportcity je made in china, to sam se raspito, ali servis i dijelovi kod njega su dostupni.
tgb mi izgleda super i ima puno opreme samo me muči hoće li potegnut dobro, pod tim mislim dal ima snage za uzbrdicu i dobro ubrzanje do te brzine koju postiže ( a kažete da je 65...?)
a kymco, neznam kolika mu je stvarna snaga, jer negdje piše 5,2 KS dali je to istina, jer po tome bi bio stvarno jak skuter za 50 kubika.

--- Kraj citata ---

Sa Aprilliom i TGB-om nećeš sigurno pogriješiti. A snage mu vjeruj mi ne fali sigurno jer znam da Gizov TGB samo sa LeoVince-om i drugim rolicama je ubrzavao fenomenalno te imao snage u svakom pogledu i za početak će ti biti čisto dosta ;)

Tomek_1982:
evo napokon sam obišo neke dućane... i definitivno mi se izbor suzio na sportcity i r50x... i sad ni sam neznam...
bio sam u skutermoto-u na peščenici, tamo sam gledo aprilliu. koji sve dućani drže tgb???

mopsy58:
ja imam tgb-a...cista serijala...
po ravnom 57 max...gps-om mjereno...
ima dosta snage za uzbrdice...sa ravnog na uzbrdicu ne gubi vise od 2-3 na sat...
jako je lijepog izgleda i nisam pozalila sta sam ga uzela... :dontknow:

Giz:
Sve blokade skinute? Dizna zamjenjena? Fali mi par kilometara....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju