Općenito > Generalno o skuterima

TGB R50x, Aprillia Sportcity one 50 2t ili Kymco Super 8???

<< < (3/6) > >>

Faba:

--- Citat: MIKSETA - 07 Travanj, 2010, 21:05:00 ---Aprillia Je Italijanska :drunken_smilie:
Kymco i TGB su Tajvanci

--- Kraj citata ---

Sportcity one je madein china  :hello:

Giz:
1. Aprilia
2. TGB
3. Kymco

Apriliu radi izrade, dostupnosti dijelova, branda i velikog iskustva. Velika servisna mreža sa lako dostupnim dijelovima. Ostalo neznam.

TGBa radi činjenice da ga posjedujem i ništa konkretno ne mogu reči kontra njega. Dupli disk i to čak 250mm (ako se ne varam?), opleteni lajtunzi, malo mekši ovjes ali zato dosta udoban no nikako loš, dobre serijske gume, digitalna čuka sa datumom, pređenim kilometrima, satom i pokazivačm goriva, kvalitetne plastike, ne škripi i ne cvili te se lako nosi sa težinom.Top speed bez diranja 65 po GPSu, za dalje je trnovit put. Servisa ima ali su kako naletiš, ima ok, ima loših. Uvoznik je katastrofa, nažalost.

Kymca zbog manjka dijelova, nije toliko raširen i popularan. I činjenica da ga osobno najmanje poznam. Nema dupli disk, frend ga ima i nije nešto prezadovoljan s obzirom da je isto 100kilaš kao i ja, fali mu mjesta za noge, trom je donekle ali na + strani kaže da je udoban i ne zamara na duge rute čak i sa 2 osobe.

Tomek_1982:
haha...znam da kršim zakon...ali sa 70 km/h ga baš i ne ugrožavam...
sad ću kroz par dana obić dućane sa tim skuterima pa ću vidjet...
sportcity je made in china, to sam se raspito, ali servis i dijelovi kod njega su dostupni.
tgb mi izgleda super i ima puno opreme samo me muči hoće li potegnut dobro, pod tim mislim dal ima snage za uzbrdicu i dobro ubrzanje do te brzine koju postiže ( a kažete da je 65...?)
a kymco, neznam kolika mu je stvarna snaga, jer negdje piše 5,2 KS dali je to istina, jer po tome bi bio stvarno jak skuter za 50 kubika.

walkay:
TGB ti vuce jako dobro, ima dosta snage za uzbrdicu! Cim napravis malo vise km, tek onda vidis kako ide malo g#vn%!  :icon_thumright:
Kad sam razradio cilindar, napravio 1000 km, iso mi 20% bolje!
Meni iso sa Leo Vince TT -om 70 kmh  (serijala)!

luna500rr:

--- Citat: Tomek_1982 - 07 Travanj, 2010, 23:31:04 ---haha...znam da kršim zakon...ali sa 70 km/h ga baš i ne ugrožavam...
sad ću kroz par dana obić dućane sa tim skuterima pa ću vidjet...
sportcity je made in china, to sam se raspito, ali servis i dijelovi kod njega su dostupni.
tgb mi izgleda super i ima puno opreme samo me muči hoće li potegnut dobro, pod tim mislim dal ima snage za uzbrdicu i dobro ubrzanje do te brzine koju postiže ( a kažete da je 65...?)
a kymco, neznam kolika mu je stvarna snaga, jer negdje piše 5,2 KS dali je to istina, jer po tome bi bio stvarno jak skuter za 50 kubika.

--- Kraj citata ---

kimco serijski i nije nesto jak, al kad mu se promjeni auspuh ide dosta dobro jer od svih 50ccm skutera ima najotvoreniji ispuh... Serijski TGB je najbolji sto se tice polaska u uzbrdicama, s njim neces imati problema, nas je trojicu izvukao ko od sale s tim da smo posli u brjegu, al velikom :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju