Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yasuni - bučan?
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 06 Travanj, 2010, 21:43:27 ---a vuna je ista s jedne i druge strane?
--- Kraj citata ---
naravno, jer je vuna u Yasuniju tak napravljena :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 06 Travanj, 2010, 21:48:07 ---naravno, jer je vuna u Yasuniju tak napravljena :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa ak je skurena s jedne strane samo flip/flop i koristis drugu stranu :laughing6: :laughing6: :laughing6:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 06 Travanj, 2010, 21:51:24 ---pa ak je skurena s jedne strane samo flip/flop i koristis drugu stranu :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
nemreš jer je odrezana tak da se stavi ko da je od stiropora. Djeluje onak kruta i točno sjeda na svoje ležište i taman je okrugla da se top može staviti glatko. Savršenstvo rista :laughing9: :laughing9:
bega:
Cudi me kako mnogi imaju problema sa izagaranjem vune.Imam zx-a 3.5 godine jos nisam vune promijenio,a uopste ne stvara buku :) S njima sam vozio jedno dobrih 25 000 kilometara.
ToNYGP1Racing:
--- Citat: bega - 06 Travanj, 2010, 22:26:28 ---Cudi me kako mnogi imaju problema sa izagaranjem vune.Imam zx-a 3.5 godine jos nisam vune promijenio,a uopste ne stvara buku :) S njima sam vozio jedno dobrih 25 000 kilometara.
--- Kraj citata ---
Zato je ZX najjaci spuh.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju