Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yasuni - bučan?

<< < (3/6) > >>

ivanm:
pa nije isto voziti spuh sa serijskim cilindrom ili sa kitom... kit ga više grije, više smjese izgara, veće vibracije i buka itd, nikako se nemože usporediti...
moj serijsla sa yasunijem se uopće nije čuo..

dhorvat:

--- Citat: bega - 06 Travanj, 2010, 22:26:28 ---Cudi me kako mnogi imaju problema sa izagaranjem vune.Imam zx-a 3.5 godine jos nisam vune promijenio,a uopste ne stvara buku :) S njima sam vozio jedno dobrih 25 000 kilometara.

--- Kraj citata ---

A i serijala ima odličnu smjesu, dok za kit uvijek malo "fulaš"  :laughing7:

Iwo SR Tuono:
zato ditech daje idealnu smjesu i ja kad sam svoj xpro otvorio nakon 2000km vuna je bila kao da je auspuh izašao iz tvornice

ivanm:
Da se i karb postelat, doduse ne ovaj 20.5 neg 19mm, kak je 3alfa3 do boli ustelao svoj. Dok mi ovaj 20.5 radi, necu nis mjenjat osim te vune, makar mi stvara i dosta garezi u cilindru. 19mm bi bio najbolji za moj setup al sta je - tu je :-(

marko_AeRoX:

--- Citat: ivanm - 07 Travanj, 2010, 09:21:33 ---Da se i karb postelat, doduse ne ovaj 20.5 neg 19mm, kak je 3alfa3 do boli ustelao svoj. Dok mi ovaj 20.5 radi, necu nis mjenjat osim te vune, makar mi stvara i dosta garezi u cilindru. 19mm bi bio najbolji za moj setup al sta je - tu je :-(

--- Kraj citata ---

pa zakaj ne stavis 19?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju