Općenito > Generalno o skuterima

TGB - mašina

<< < (11/21) > >>

pralas:
hahaahahhaahhahaahhahaa....... :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11:,cpi 80+ po gps pa to nema ni u pricama!!!to cpi su u testu mjerili bez blokade 60 realnih...

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 15:41:22 ---ti znas sta ja imam.... :toothy10:,da sad imam spuh sekundar je doso a karb dolazi u ovaj petak...tako da...jedino mi je jos kit i multivar osto... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

svejedno, skuter s kitom se ne racuna, po tome vas moja luna sve za dorucak spremi (+85 po gps) :laughing7:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 15:43:41 ---hahaahahhaahhahaahhahaa....... :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11:,cpi 80+ po gps pa to nema ni u pricama!!!to cpi su u testu mjerili bez blokade 60 realnih...

--- Kraj citata ---

jer je serijski prezagusen auspuh, nemoj mi vjerovat dok se sam ne uvjeris :hello:

pralas:
jedana ona kurca svog,e sto me zanima ta tvoja super luna samo sa spuhom pa 85+ po gps,mora da si se spusto ni himalaju!!! :laughing9:

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 15:51:05 ---jedana ona kurca svog,e sto me zanima ta tvoja super luna samo sa spuhom pa 85+ po gps,mora da si se spusto ni himalaju!!! :laughing9:

--- Kraj citata ---

imam kit ::)

pralas:
zabrijo sam,e sto me zanima da s njima na crtu stanes,koliko bi bio iza 250 ili 500 metara... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju