Općenito > Generalno o skuterima

TGB - mašina

<< < (10/21) > >>

doritos:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 15:36:42 ---hahahaahah,e da mi je i to vidjeti!!!!! :laughing11: :laughing11: :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:,pa ostavio bi te da bi me dalekozorom morao traziti... :icon_thumright:da bas serijala samo s yasuni c16,nemas sanse-00000000000!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

slozi motor a kolko vidim nemas nis na toj pceli, kad nabavis dijelove i slozis da ide , onda se javi i argumentiraj... :laughing7:

pralas:
evo ima ti i prodriver tgb,base setup i walkay,ja za sada nemam ali ce doci uskoro pa stani s njima na crtu,lega nema te!!!!oderali bi te sam tak!!! :laughing7:

doritos:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 15:39:07 ---evo ima ti i prodriver tgb,base setup i walkay,ja za sada nemam ali ce doci uskoro pa stani s njima na crtu,lega nema te!!!!oderali bi te sam tak!!! :laughing7:

--- Kraj citata ---

ja sam uvjek za, nebezim nikam... :nono:...

jaooo, nema smisla s tobom tu kad si bas zabrijao zesce na pcelu...lol :laughing6:

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 15:20:25 ---e mikseta spusti se na zemlju,cpi da ima bolje ubrzanje od tgb,pa cpi jedva krene!!! :laughing3: :laughing11: :laughing6: :laughing9:,tgb serijski ima bolje ubrzanje od 90% serijskih skutera,ali cpi leti nema sta!!! :laughing9:,vidim da imas spuh koja ja,znaci jednaki smo,da stanes pokraje mene popusio bi race sam tako...tak da nemoj cpi usporedivati... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

cpi olivr city je najzaguseniji skuter sto postoji, ali kad mu se promjeni spuh ide zaista super jer serijski ima neku kopiju sportskog variomata koja dize remen do vrha, takodjer ima i bolji cilindar od ostalih kineza, nesto otvoreniji ispuh itd...
Ugl tvoj TGB nema sanse naspram oliver cityja jer s ovim setupom ide +80 po gps-u :hello:

pralas:
ti znas sta ja imam.... :toothy10:,da sad imam spuh sekundar je doso a karb dolazi u ovaj petak...tako da...jedino mi je jos kit i multivar osto... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju