Općenito > Propisi

Šljemovi odlaze u povijest

<< < (14/15) > >>

Gilera_Vk:

Ja sam danas prosao s usmenim upozorenjem za sljem od 200 kuna, od sutra se nosi integralka, jer pare nisu problem ...  para se nema  :icon_salut:!

martin1111:
Jučer se vozim i naravno moja nolanica na glavi i frajer s kamionom u zavoju prjeđe na moju stranu i bum glavom o retrovizor. Dignem se ruka zguljena noga zguljena ali zanimljivo glava cjela. Zato nosite kacige renomiranih proizvođača jer ovakvo sranje se može svakom dogoditi. 

Nabukodonozor:

--- Citat: martin1111 - 18 Lipanj, 2010, 00:48:20 ---Jučer se vozim i naravno moja nolanica na glavi i frajer s kamionom u zavoju prjeđe na moju stranu i bum glavom o retrovizor. Dignem se ruka zguljena noga zguljena ali zanimljivo glava cjela. Zato nosite kacige renomiranih proizvođača jer ovakvo sranje se može svakom dogoditi. 

--- Kraj citata ---

.. totalno te podržavam ..

X-Thug:

--- Citat: Gilera_Vk - 14 Lipanj, 2010, 22:31:16 ---  Ja sam danas prosao s usmenim upozorenjem za sljem od 200 kuna, od sutra se nosi integralka, jer pare nisu problem ...  para se nema  :icon_salut:!

--- Kraj citata ---
da nisu oni to usmeno upozorenje pojeli :evil6:

pralas:
bolje ne nositi sljem,ne zbog policije nego zbog vlastite sigurnosti :icon_thumright:
svakakva se sra**a mogu dogoditi a da uopce ne budete krivi :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju