Općenito > Propisi
Šljemovi odlaze u povijest
Gilera_Vk:
Ja sam danas prosao s usmenim upozorenjem za sljem od 200 kuna, od sutra se nosi integralka, jer pare nisu problem ... para se nema :icon_salut:!
martin1111:
Jučer se vozim i naravno moja nolanica na glavi i frajer s kamionom u zavoju prjeđe na moju stranu i bum glavom o retrovizor. Dignem se ruka zguljena noga zguljena ali zanimljivo glava cjela. Zato nosite kacige renomiranih proizvođača jer ovakvo sranje se može svakom dogoditi.
Nabukodonozor:
--- Citat: martin1111 - 18 Lipanj, 2010, 00:48:20 ---Jučer se vozim i naravno moja nolanica na glavi i frajer s kamionom u zavoju prjeđe na moju stranu i bum glavom o retrovizor. Dignem se ruka zguljena noga zguljena ali zanimljivo glava cjela. Zato nosite kacige renomiranih proizvođača jer ovakvo sranje se može svakom dogoditi.
--- Kraj citata ---
.. totalno te podržavam ..
X-Thug:
--- Citat: Gilera_Vk - 14 Lipanj, 2010, 22:31:16 --- Ja sam danas prosao s usmenim upozorenjem za sljem od 200 kuna, od sutra se nosi integralka, jer pare nisu problem ... para se nema :icon_salut:!
--- Kraj citata ---
da nisu oni to usmeno upozorenje pojeli :evil6:
pralas:
bolje ne nositi sljem,ne zbog policije nego zbog vlastite sigurnosti :icon_thumright:
svakakva se sra**a mogu dogoditi a da uopce ne budete krivi :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju