Općenito > Propisi

Šljemovi odlaze u povijest

<< < (13/15) > >>

ivanm:
Ali ovaj put je stvarno istina da sljemovi ne pruzaju gotovo nikakvu zastitu u padu. Fasisti na BMW-ima su ih nosili za zastitu od metaka kao i klasican sljem :-D

DvdAerox:

--- Citat: nrg extreme - 23 Travanj, 2010, 23:19:43 ---Što se tiče šljemova i kazni situacija je sljedeća.
Danas je mene i prijatelja zaustavio murjak s motorom i fino prijatelju
napiso 1000 kn kazne zbog nošenja šljema jer je isto koda ni nemaš kacigu(mora imat homologaciju s e3 certifikatom.)
Lani kupio kacigu i šta bi ju sad trebo bacit? :confused5: :confused5:
U ljeti kad bude vani 30 morat ću nosit zatvorenu kacigu ili kupovat novu poluotvorenu,tak mogu svake godine novu kupovat
jer će opet izmislit nešt novo. ::)

--- Kraj citata ---

kupis integralnu i drzis otvoren vizir, valjda se to smije :)

Nabukodonozor:
.. danas im je sjelo 1000kna u proračun,makar na papiru,dečka kiknuli pred restoranom,
   gdje smo mi u obližnjem kafu na cugi poslije šljake ..

nrg extreme:

--- Citat: Nabukodonozor - 24 Travanj, 2010, 22:07:10 ---.. danas im je sjelo 1000kna u proračun,makar na papiru,dečka kiknuli pred restoranom,
   gdje smo mi u obližnjem kafu na cugi poslije šljake ..

--- Kraj citata ---
Šta je imo šljem?
Nabijem ih na k****,nebi upozorili nego ajmo odma kazna.
Što je najjače mog je frenda prije toga murja zaustavila par puta unazad koji mjesec
i niko nije prigovaro za kacigu i onda naletimo na jednog i kazna. :angry7: :angry7:
I da,tko zna točno od kad se primjenjuje taj zakon o zabrani nošenja kacige bez e3 homologacije?
Jer nam je murjak reko da je več godinu dana taj zakon na snazi,al mislim da malo sere.

Nabukodonozor:
.. popričao sam malo s plavim,u tom trenu,jer ga poznajem ..
   a i danas sam dobio inf. iz prve "ruke" hajka u Slavoniji počinje ..
   a i zavisi ti od plavoga,ako mu staneš na žulj,jel ima PMS itd ..
   al stvarno svakome daju te BMWe da ih furaju ..

možda i ja osvanem na forumu sa skeniranom kaznom itd ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju