Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Prva utrka PH 8/9.5.2010 Pula(možda i posljednja)

<< < (7/10) > >>

doritos:

--- Citat: MOTO ROYAL - 12 Svibanj, 2010, 16:59:28 ---Moram priznati da Eladio fantastićno detektira srž problema i nalazi riješenje istoga.Evo ja ti se poštovani Eladio dobrovoljno javljam da ću ti biti pomočnik u provedbi svega što si nabrojao jer ovo je stvarno najjednostavnija stvar što može biti i biti će mi vrlo drago pomoći u realizaciji programa.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

MOTO ROYAL:

--- Citat: eladio - 11 Svibanj, 2010, 23:58:39 ---Ovakav dogadjaj ne moze se svesti samo na ledja vozaca..
Kao sto rekoh prvo se privuku mediji koji jedva cekaju ovako nesto, --> a onda dolaze i ljudi i sponzori!!!
Vozaca treba biti sto vise da se ipak stvori neka kriticna masa , da bude sto zanimljivije (a i bolje da 20 njih da po 100kn, nego njih 3 po 500kn recimo , osnovno-skolska matematika...)

Vratimo se jos ipak na bitno,..
po tvojoj matematici je cca 50000kn ono sto treba za jednu trku.. a to bi trebao biti macji kasalj uz imalo sposobnije ljude..
Dakle, potakne se neka manja televizija , neke redakcije , mozda pokoja radistanica , novine i internet i , nesto lokalno , nesto nacionalno, ali se treba gurat i raditi , i evo ljudi, i da ne kazem i karte bi se onda prodavale , a i sponzori bi uletili s kojom kunom.. Sve je to usko povezano..

Treba raditi, rjesavati probleme , a ne jos ih vise stvarati,
treba se truditi , a ne cekati da se "nesto samo od sebe desi" ..

--- Kraj citata ---

Evo ja sam več animirao ljude objasnio im da se pronašao čovjek koji zna i hoće pa samo preostaje da se nađemo i krenemo u akciju da se napravi show i ako može da se i neka lovica uzme za volonterizam! siguran sam da će ovo biti mačji kašalj.  :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: MOTO ROYAL - 12 Svibanj, 2010, 18:53:05 ---Evo ja sam več animirao ljude objasnio im da se pronašao čovjek koji zna i hoće pa samo preostaje da se nađemo i krenemo u akciju da se napravi show i ako može da se i neka lovica uzme za volonterizam! siguran sam da će ovo biti mačji kašalj.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ljudi samo napred, uz vas sam... :icon_thumright:

eladio:
Niti se namecem, niti izmisljam neke nove koncepcije, potpuno sam sa strane i samo vidim da bi moglo biti puno bolje , a vidim ni vi niste slijepi   :icon_biggrin: ..

Tko radi u tom HMSu sve, koja su njihova zaduzenja, obveze, projekti, ja pojma nemam, ali to nije ni bitno..
Evo, ako tko zna koja je to disciplina napredovala , gdje smo u moto sportu bolji od prije,
i sta je sve u planiranim projektima koja nas ocekuju iducih godina   :dontknow:
Odnosno jos konkretnije, jer to ipak "pokusavam" pratit, sta je s disciplinom skuteri , gdje smo bili prije, gdje smo sad, i sta ce biti sutra ?  

Da li je tko i za sto placen, ja pojma nemam, ali ako radis nesto, radi kako treba , placen bio za to ili ne, ili nemoj radit.. Tako da nisam shvatio ono o "volonterizmu"  :dontknow:

MOTO ROYAL:
Sada stvarno ništa ne kužim.Par postova prije si jasno i precizno iznio tko , što i kako treba Jel tako? Tko je pozvaniji da to sprovede u dijelo nego pisac tih redaka i ja se nudim za podršku.Javno ali podršku.Pusti sada savez , komisije i slićne tipove.Ja bih ti mogao knjigu napisati kako treba , ali.... Bio sam dio tog izvršnog dijela i sada ti moram reći da ispada adolescentski smješno predavanje o medijima , sponzorima i slićnim stvarima.Koja lokalna TV.Z1 , OTV traži za osvrt sa utrke kao da prenosi finale GP-a , lokalne novine su spremne napisati 3x5 o utrci u koliko im se uklapa u prijelom , a lokalne radio stanice ubace reklamu i osvrt na utrku samo što je od toga slabo koristi.Gostovali smo na radio Marof imali emisiju u Županji dan prije utrke.Dođeš kod potencijalnog sponzora  , a lik se smije (jedna od respektabilnih tvrtki u HR) i kulturno ti objasni da trenutna ekonomsko-politićka situacija koja je generirana dnevno političkim potrebama a ovisna o kretanju tečaja jena na Uzbekistanskom tržištu sljedećih dana zauzima važnije mjesto u njegovom rasporedu vremena i već odavno poznata demagogija ... ma mi dajemo silne pare u državnu blagajnu za sport pa tamo tražite!I sada mi kažeš ... ja neznam , nemam pojma ... 50000 kuna je mačji kašalj ? Halo! kaj se promjenilo u zadnjih par postova?Ja odgovorno tvrdim da je malom klubu bez dotacija grada , županija i par lokalnih tvrtki sa mnogo volontera nemoguće napraviti utrku bez subvencija vozača u dijelu ovisno koliko ih ima.Ne kažem da vozači plate utrku ali da participiraju u njoj sa cca 20-25% to je realnost.Jedno cijelovito natjecanje na godišnjem nivou od 7-8 utrka sa pripremnim dijelom i završetkom sezone kako spada košta cca 400000 kuna pa ko voli nek izvoli.Osobno sam odradio sezonu gdje sam samostalno radio dvije utrke kako bi brojčano zadovoljio kriterije , organizirao dvije tribine ili sastanka , na kraju sa domjenkom za SM koji sam osobno platio i to me koštalo ukupno preko 80000 kuna.Uspio sam vratiti ulaznicama i startninama jedva 50000 kuna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju