Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Prva utrka PH 8/9.5.2010 Pula(možda i posljednja)
divljakusa:
Eladio...bilo je u početku i medija, na dvije stranice se pisalo o skuterima u MOTO PULSU, MOTOREVIJI, ali se Roguliću nisu sviđali članci objavljeni u njima, pa su ljudi prestali pisat o "nebitnom" sportu kao što su to skuteri.
eladio:
--- Citat: divljakusa - 12 Svibanj, 2010, 11:32:24 ---Eladio...bilo je u početku i medija, na dvije stranice se pisalo o skuterima u MOTO PULSU, MOTOREVIJI, ali se Roguliću nisu sviđali članci objavljeni u njima, pa su ljudi prestali pisat o "nebitnom" sportu kao što su to skuteri.
--- Kraj citata ---
..naravno da je bilo.. i u drugim medijima..
DevMichele:
- SKUTERI, Kup Europe, PH, supermoto PH, organizator MK Šibenik, predviđen 27.06.10. novi termin i mjesto održavanja još nije određeno
sto se tice ovog 99% ce to biti pula
eledio ajd se kandidiraj za presednika hms :headbang: :laughing7:
eladio:
Meni se cini da je tamo nekim ljudima bilo bitno samo doci do pozicije ? Da li se varam ? :icon_scratch:
MOTO ROYAL:
Moram priznati da Eladio fantastićno detektira srž problema i nalazi riješenje istoga.Evo ja ti se poštovani Eladio dobrovoljno javljam da ću ti biti pomočnik u provedbi svega što si nabrojao jer ovo je stvarno najjednostavnija stvar što može biti i biti će mi vrlo drago pomoći u realizaciji programa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju