jos ste svi maldi i naivni... cekajte do te situacije kada bude tolko frustrirajuce da se glupaca zaletava i nakon 5 upozorenja... i onda jednostavno nesto moras potrgati... bacas mob.. luzpas sakom u zid... trgas kanuf XD
a kokos i dalje laje i nece stat JER ZNA DA JOJ NEMRES NIS a baba ko baba ce bit drska i bahata...
onaj koji tu ne pukne... ima sve predispozicije da radi kao prijevoznik nitrogilicerina kolko je smiren =)
s time se slazem u potpusnoti...vec imam 3,4 mobitela razbijena zbok zenske, na jetforcu sam razbio armaturu od cajgera i sve popucalo zbok zenske kolko me iztlacila...
zenske sada znaju da imaju na sve prava i postaju sve bahatije i napuhanije! velis joj nekaj kaj joj ide i vec bu ti zvala muriju, dete svoje doma koje dela sranja okolo ili se droksa ili krade nesmijes mu nis rec po zakonu a kamoli ga pljusnuti, ma j**** ti ja sve i zakon!
kaj sve nece vlada poduzeti da se uguraju evropi u cmar!...jbt i kad bi ulovil zenu z drugim u krevetu cak ni tada joj nebi smjel nis napraviti nit ista rec...svasta...jebes zakone!!!