Tehnički kutak > Tuning skutera
koji prijenos i karb???
doritos:
ja bum danas nasel te morini polutke pa cu vidit i javit vam...
orvat mos navratit pa da vidis jel to to kad nadjem...
dhorvat:
--- Citat: doritos - 07 Travanj, 2010, 14:08:51 ---ja bum danas nasel te morini polutke pa cu vidit i javit vam...
orvat mos navratit pa da vidis jel to to kad nadjem...
--- Kraj citata ---
Dogovoreno. Vidimo se navečer. Di se nađemo? Pit stop...? :toothy3:
oliver:
ljudi dali je normalno da od kad sam stavio novi kais na minareli imam slabi start se do trenutak dok ne krene obrtae ali posle toga je sasvim ok na startu kad dam full gas iso kao da se gusi edno 5 metara i onda krene obrtaj i lete
doritos:
--- Citat: oliver - 07 Travanj, 2010, 15:25:38 ---ljudi dali je normalno da od kad sam stavio novi kais na minareli imam slabi start se do trenutak dok ne krene obrtae ali posle toga je sasvim ok na startu kad dam full gas iso kao da se gusi edno 5 metara i onda krene obrtaj i lete
--- Kraj citata ---
treba ti lec remen malo, mozda lakse rolice jer je deblji novi remen od starog remena...
javit cu ti ...slazem doma areu naljepsi skut... :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: oliver - 07 Travanj, 2010, 15:25:38 ---ljudi dali je normalno da od kad sam stavio novi kais na minareli imam slabi start se do trenutak dok ne krene obrtae ali posle toga je sasvim ok na startu kad dam full gas iso kao da se gusi edno 5 metara i onda krene obrtaj i lete
--- Kraj citata ---
Naravno da je do toga. Stavi šajbicu između bolcne i ventilatora oko 1.5 mm i to bi mogli biti to :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju