Tehnički kutak > Tuning skutera
koji prijenos i karb???
dhorvat:
--- Citat: domagoy 46 - 05 Travanj, 2010, 15:00:53 ---neznam još vidit cu oćuli stavit 17,5 ili 19 mm stavit,a koji variomat da stavim,multivar ili top-ov jer vidio sam u jednoj temi kad ste vi raspavljali nesto si pisao da je najbolji topov. variomat
--- Kraj citata ---
TOP variomat najmanje osjeti nelinearnu polutku, odnosno, namanju oscilaciju ima, dok multivar ima poveliku. Multivar ima puno bolji start s mjesta i to ga čini možda i boljim izborom. Inače se življe ponaša na međuubrzanjima i ubrzanjima, ali kad smo uspoređivali kolka je zapravo stvarna razlika ustanovili smo da je sve isto osim što top ima malo slabiji start s tim da ga sustigne kasnije :icon_thumright:
Ali Multivara je gušt vozit baš zato jer se življe ponaša :laughing7: :drunken_smilie:
Bez linearnih polutki je sve banana :dontknow:
domagoy 46:
--- Citat: dhorvat - 05 Travanj, 2010, 15:05:06 ---TOP variomat najmanje osjeti nelinearnu polutku, odnosno, namanju oscilaciju ima, dok multivar ima poveliku. Multivar ima puno bolji start s mjesta i to ga čini možda i boljim izborom. Inače se življe ponaša na međuubrzanjima i ubrzanjima, ali kad smo uspoređivali kolka je zapravo stvarna razlika ustanovili smo da je sve isto osim što top ima malo slabiji start s tim da ga sustigne kasnije :icon_thumright:
Ali Multivara je gušt vozit baš zato jer se življe ponaša :laughing7: :drunken_smilie:
Bez linearnih polutki je sve banana :dontknow:
--- Kraj citata ---
znači da uzmem multivar,žuti centralni feder,i moram kupit te linearne polutke jeli??
a trebam li uzet drugo kvačilo???
ne kuzim se baš pa mi reci sta bi mi bilo najbolje da sve uzmem
da mi popis sastavis ako mozes
dhorvat:
--- Citat: domagoy 46 - 04 Travanj, 2010, 20:14:52 ---trebam savjet
ovako,na roxa svog sam stavio kit top preformance(ja mislim trophy) ugl. crne je boje...radilica top preformance,i yasuni r,i sve je ostalo serijsko,i ide ok,nista posebno,htio bih da ide malo bolje,da poboljšam preformanse,
pa sta vi mislite koji prijenos,variomat,rolice kvačilo,opruge karburator itd. da stavim,ne zelim nista ostaviti serijsko,sve ću promjeniti sto nisam do sada...samo neznam sta da stavim,sta bi bilo najbolje i s čim bi taj kit najbolje išao
ps.molim iskusne da mi nesto savjetuju, jer sam početnik u tuningu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znači ovako bi bilo idealno:
TP Trophy 70ccm
TP radilica
Yasuni R
Dellorto PHBN 17.5 LS ili PHVA 17.5 TS
BR9ES ili W27ESR-U svjećica
Malossi Multivar
TP remen 9907770 ili ako te smeta rastezanje remena onda Malossi Kevlar
Morini polutke ako ih uspiješ nabaviti (italjet formula, suzuki katana...)
RMS zvono
RMS kuplung ili piaggio serijsko ali ti onda treba distancer centralnog federa (ili torsion controller)
Malossi žuti centralni feder
TOP sekundar cca 11% produženje
Tvrđi federi kvačila, barem žuti Malossi
domagoy 46:
--- Citat: dhorvat - 05 Travanj, 2010, 15:27:34 ---Znači ovako bi bilo idealno:
TP Trophy 70ccm
TP radilica
Yasuni R
Dellorto PHBN 17.5 LS ili PHVA 17.5 TS
BR9ES ili W27ESR-U svjećica
Malossi Multivar
TP remen 9907770 ili ako te smeta rastezanje remena onda Malossi Kevlar
Morini polutke ako ih uspiješ nabaviti (italjet formula, suzuki katana...)
RMS zvono
RMS kuplung ili piaggio serijsko ali ti onda treba distancer centralnog federa (ili torsion controller)
Malossi žuti centralni feder
TOP sekundar cca 11% produženje
Tvrđi federi kvačila, barem žuti Malossi
--- Kraj citata ---
neki su mi govorili da stavim malossi primar 15 % a ti govoris top sekundar 11%,sad nezz koji da uzmem od tih???
i
imaju li svi ti dijelovi što mi trebaju za naručit vani.tj. na stranicama sip-u ili na scooter attack,da se javim ovima koji naručuju pa da vide imali svega
dhorvat:
--- Citat: domagoy 46 - 05 Travanj, 2010, 15:42:01 ---
neki su mi govorili da stavim malossi primar 15 % a ti govoris top sekundar 11%,sad nezz koji da uzmem od tih???
i
imaju li svi ti dijelovi što mi trebaju za naručit vani.tj. na stranicama sip-u ili na scooter attack,da se javim ovima koji naručuju pa da vide imali svega
--- Kraj citata ---
Ma stavi kaj oćeš. Primar cvili, sekundar ne :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju