Ovako raja..treba mi jedan film koji sam davno gledo..radnje se sjecam i glumaca kako izgledaju sve ..ali ne imena filma...film je 2006-2007 god izasto tako...ovako ide radnja filma ...pa ako neko zna o kojem je filmu rijec nek kaze......
radnja se vecinom odvija u sumi..tj ima jedno pleme ...i dodje nekakvo drugo pleme i pobiju pola tog plemena..a ostale zarobe ,glavni lik da bi spasio zenu i dijete sakrije ih u sumi u nekoj rupi ..tj kao pecina ....ovi koji su zarobljeni budu odvedeni i tjeraju ih na razne igre da prezive...jedna od igara je....moraju pretrcat na drugu stranu kao nekog zitnog polja ....i trce preko njega a ovi ih gadjaju strijelama i kopljima ...oni koji prezive do kraja budu slobodni..medjutim samo prezivi jedan tj glavni glumac a ostalima osjeku glave ....glavni glumac lici na ronaldhinja
.......uglavnom poslije mu zarobe zenu i dijete i on se bori da njih spasi ..mora razne prepreke prelazit ,igre koji ovi smisljaju i to je to .....uglavnom to je to ..film je bio hit kad je izaso ...ali nikako nemogu da se sjetim imena...znam da nisam bas opiso dobro ali ako neko zna o cemu je rijec... bilo bi bi lijepo...