Tehnički kutak > Tehnička pitanja

problem sa strujom,svijecicom,cdi ili nes drugo?

<< < (4/5) > >>

tomof10:
namontirano yamaha paljenje,namotaji,magnet,cdi  bombina 2ja tako nesto :icon_biggrin: motor puno puno bolji odaziv na gas e sad skuter ide bolje dosta al sad opet kad se ugrije pocme ono kao trokirati tj prekidati iskru e stvarno vise neznam sta je jedino da mi nije u meduvremenu otisla svijecica ili kabal od svijecice jer samo kad se ugrije to se dogada

Drnda:
kad se ugrije, mozda postize vece okretaje ili je smjesa prebogata, jer moguce da se vrti na 13 tisuca, a ne drzi struja tu ok, jesi stelao kut paljenja smjese?

Crazy Kuree:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Travanj, 2010, 13:52:03 ---kad se ugrije, mozda postize vece okretaje ili je smjesa prebogata, jer moguce da se vrti na 13 tisuca, a ne drzi struja tu ok, jesi stelao kut paljenja smjese?

--- Kraj citata ---
nije dirao kut paljenja i vrti se na oko 12000

Drnda:
a gle, neka barem malo sredi to sa kajlom kao sto se na duetu stavlja pa vidi jeli bolje onda....

tomof10:
Ja sam u skoli sada lud sam 100% naj rade bi doma i zajebavo se oko toga al nesmjem vise bijezat kajlu top,denso w27 (tako nesto) i kabal silikonski sam narucio od slowa e pa neznam vise sta je sve sam promjeno od struje i opet isto,smjesa kako je postelana imas sliku boje svijecice e pa stvarno vise neznam sta je?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju