Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problem sa strujom,svijecicom,cdi ili nes drugo?
tomof10:
daklen problem se pojavio otkako sam preradio kit skuter ide odlicno sve ubrzava startta krajnja sve je ok,ali postoji jedan problem kad se ugrije i na odredenoj brzini (po satu 105) motor pocme trokirati pomalo kao da iskra prekida,sad se puno puno vise vrti nego prije ja mislim da je do cdi i bombine da nedaju da motor ide u vise obrtaje,a nemora to znaci jer mnogi voze jace setupu na ovoj minarellijevoj struji(ducati paljenje),mnogi su mi govorili da pogledam svijecisu i ostalo ja sam mijenjo svijecicu,kabal,lulicu al opet isto sad je svijecica ngk br 8 hs,nemam hladnije jeli moguce da treba jos hladnija svjecica npr.9 da mi se to nedogada jer mi se ovo dogada samo kad je motor dobro ugrijan,ja sam provjeravo karb i prijenos do njih 100% nije pa eto ako mi netko moze tocno reci sta je ili je imo slican problem ili iz iskustva zna od nekoga sta je bio bih zahvalan :notworthy: minarelli je masina.
Drnda:
ne vozi na toj svjecki da nebi dobio rupu u klipu, stavi minimalno 9-ku na to, ili 10 cak...
tomof10:
mislis da je do svijece?
tomof10:
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Drnda:
nemora samo do nje biti, ali svakako treba hladnija da nebi imao rupu u klipu.. ako sa hladnijom bude isto onda je do struje... znaci cdi i bobinu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju