Općenito > Propisi
dali je usvojen zakon???
Hrvoje_40:
--- Citat: mrcina - 07 Travanj, 2010, 11:17:05 ---ovi troše proračun dok ga vi svojim prekršajima punite.
ovi gore se izležavaju na vaš račun i glume gljive dok vi hrmbate.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: fatal1ty - 08 Travanj, 2010, 14:14:33 ---Ma u svemu tome postoji milijun caka..eto ti primjer na mom mitu,on uopće nema ploćicu s deklaracijom buke,a spuh je totalno bez ikakvih katalizatora serijski.
Ako mi ikada budu mjerili buku,ima da mi pokaže gdje piše za moj motor koliko,zašto i kako se mjeri.Ako je sve serijski,ili sa auspuhom koji ima homologaciju oni nebi smijeli skidati tablice i pisati kazne.
--- Kraj citata ---
Ti imas ovaj stariji mito.. Tada nije ni postojalo nikakvo pravilo, katalizator ili ista slicno.. Mislim da ti nebi trebali nista napravit ako te zaustave...
Hrvoje_40:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 08 Travanj, 2010, 14:26:24 ---Ti imas ovaj stariji mito.. Tada nije ni postojalo nikakvo pravilo, katalizator ili ista slicno.. Mislim da ti nebi trebali nista napravit ako te zaustave...
--- Kraj citata ---
nisam baš siguran. najbolje bi bilo da provjeri
Nabukodonozor:
.. jednom rječju nek se napuše,nemogu oni napisati kazni koliko ih ja mogu pocijepati pred njima ..
ionako zatvori su puni,a ja imam kredita,pa nek mi skidaju 20kn mjesečno s plače 35god ..
a što se blatobrana i inih stvari tiče,ima jedna knjižica o pravilniku koju je napisao i slikao neki šuster,ili
doktor za štitnjaču,tako nekako ..
u njemu je recimo moj di-tec slikan s onim odvratnim repom nazad,gdje dolazi tablica :laughing7:
i dodješ na tehnički,pametni lik uzme tu kjižicu i vidi nemam rep,kaže motor je tehnički neispravan!
a lik baždi,ima jedno 2,00 promila u krvi.
e sad disu tu naši bajni plavci da im izmjere promile,čudo da kada lik silazi u kanal se nerazbije ili nekom
razbije auto ili sebe ozlijedi! :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju