Općenito > Propisi

dali je usvojen zakon???

<< < (14/14)

Hrvoje_40:

--- Citat: mrcina - 07 Travanj, 2010, 11:17:05 ---ovi troše proračun dok ga vi svojim prekršajima punite.

ovi gore se izležavaju na vaš račun i glume gljive dok vi hrmbate.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: fatal1ty - 08 Travanj, 2010, 14:14:33 ---Ma u svemu tome postoji milijun caka..eto ti primjer na mom mitu,on uopće nema ploćicu s deklaracijom buke,a spuh je totalno bez ikakvih katalizatora serijski.

Ako mi ikada budu mjerili buku,ima da mi pokaže gdje piše za moj motor koliko,zašto i kako se mjeri.Ako je sve serijski,ili sa auspuhom koji ima homologaciju oni nebi smijeli skidati tablice i pisati kazne.

--- Kraj citata ---
Ti imas ovaj stariji mito.. Tada nije ni postojalo nikakvo pravilo, katalizator ili ista slicno.. Mislim da ti nebi trebali nista napravit ako te zaustave...

Hrvoje_40:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 08 Travanj, 2010, 14:26:24 ---Ti imas ovaj stariji mito.. Tada nije ni postojalo nikakvo pravilo, katalizator ili ista slicno.. Mislim da ti nebi trebali nista napravit ako te zaustave...

--- Kraj citata ---
nisam baš siguran. najbolje  bi bilo da provjeri

Nabukodonozor:
 .. jednom rječju nek se napuše,nemogu oni napisati kazni koliko ih ja mogu pocijepati pred njima ..
    ionako zatvori su puni,a ja imam kredita,pa nek mi skidaju 20kn mjesečno s plače 35god ..
    a što se blatobrana i inih stvari tiče,ima jedna knjižica o pravilniku koju je napisao i slikao neki šuster,ili
    doktor za štitnjaču,tako nekako ..

u njemu je recimo moj di-tec slikan s onim odvratnim repom nazad,gdje dolazi tablica :laughing7:
    i dodješ na tehnički,pametni lik uzme tu kjižicu i vidi nemam rep,kaže motor je tehnički neispravan!
    a lik baždi,ima jedno 2,00 promila u krvi.

e sad disu tu naši bajni plavci da im izmjere promile,čudo da kada lik silazi u kanal se nerazbije ili nekom
    razbije auto ili sebe ozlijedi!  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju