Općenito > Propisi
dali je usvojen zakon???
pralas:
malo nas je al nas ima!!!! :icon_thumright: ;D
Bokygs:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 06 Travanj, 2010, 00:24:04 ---Jos mi jedna stvar nije jasna... A choperi? ebate kad prođe pored sve se drma.. Nemres usporedit zx sa choperom.. Nije mi jasno! :angry7: :angry7: :angry7: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Ima moj susjed chopera s otvorenim spuhom i svaki dan se vozi i nakon voznje obavezno 2min turira,i NITKO se u susjedstvu ne žali...
mrcina:
--- Citat: pupi_sf2 - 03 Travanj, 2010, 18:59:05 ---kriminalcima i mafiji ne mogu nista pa zato i vrse svoje "zakone" na obcnim ljudima....
--- Kraj citata ---
ovi troše proračun dok ga vi svojim prekršajima punite.
ovi gore se izležavaju na vaš račun i glume gljive dok vi hrmbate.
Iwo SR Tuono:
meni piše 3850 o/min 85 db il tako nešto
samo neznam kako će oni vidjet di je 3850 o/min kad nemam obrtaljku...ma ak me ustave reć ću ekipa mjerite a onda će sjest žalba samo takva ako ih ne uspijem razuvjerit u njihovoj namjeri
fatal1ty:
Ma u svemu tome postoji milijun caka..eto ti primjer na mom mitu,on uopće nema ploćicu s deklaracijom buke,a spuh je totalno bez ikakvih katalizatora serijski.
Ako mi ikada budu mjerili buku,ima da mi pokaže gdje piše za moj motor koliko,zašto i kako se mjeri.Ako je sve serijski,ili sa auspuhom koji ima homologaciju oni nebi smijeli skidati tablice i pisati kazne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju