Općenito > Propisi
dali je usvojen zakon???
ToNYGP1Racing:
--- Citat: ivan pralas - 06 Travanj, 2010, 00:19:56 ---ja mislim da toleriraju 3db vise,npr ako serijski 70db ne smije imati vise od 73...jbt ljudi vise ne smiju ni uzivati uz grmljavu motora,sad im sve smeta! :angry9:
--- Kraj citata ---
Ma to su sve krivi glupi dedeki i bakice kojima smeta svaki k koji prođe... tako me živciraju... I taj zakon je došao mjesec dana nakon sto sam kupio serdu.. :angry9: :angry9: :angry9:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Bokygs - 06 Travanj, 2010, 00:22:09 ---Mene živcira me to što su motorima ograničili buku,a autima ne...
--- Kraj citata ---
Jos mi jedna stvar nije jasna... A choperi? ebate kad prođe pored sve se drma.. Nemres usporedit zx sa choperom.. Nije mi jasno! :angry7: :angry7: :angry7: :angry9: :angry9: :angry9:
pralas:
hehe,to stvarno ne mozes usporedivati!nznm sta je sa coperima ali sam na telki vidio valjda kako nrg mjeri buku valjda je imo neki spuh...sad ne znam jesu mu skinuli tablice... :dontknow:
pralas:
j**** ti zivot ak ti ne smijes staviti barem neki base spuh,da on krsi zakon neki idu u pm...... :angry9:sta bi onda trebali reci oni koji imaju neki midrace setup tipa due+nardo,onda oni ne bi smjeli izadi iz dvorista a tolike su pare ulozili!moramo mi neki prosvjed organizirati,ne moze vise to tako!!!! :redface:
Mrle Mrki:
i tako uvijek ostane na rjecima, nikad nista od toga... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju