Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Koji auspuh staviti na Kymca?
pralas:
e sad sam trazi po web koji karb ima ali nigdje ne mogu naci... :icon_scratch:,mogu ti sam reci kad sam ja stavio spuh stavio sam za 8 vecu diznu zbog restrikcija ali ti ne treba 8,dovoljno je za 4ili 5 staviti vecu i to je to...ako nadem javit cu ti...
Crazy Kuree:
--- Citat: efz - 02 Travanj, 2010, 19:52:04 ---u postu iznad sam napisao da se odlucio za TTa.......sada me zanima koji je karb na tom cudu i po mogucnosti koja je serijska dizna, ili jos bolje ak neko zna odprilike koja dizna bi legla na kombinaciju sa spuhom, odprilike pa da se kupi par brojeva dizni ;D
--- Kraj citata ---
karburator je KEIHIN PB170 17mm dizna 72 sa blokadom, bez blokade 88 treba
kimcovit:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Travanj, 2010, 22:32:07 ---karburator je KEIHIN PB170 17mm dizna 72 sa blokadom, bez blokade 88 treba
--- Kraj citata ---
hvala mislim da če to biti dovoljno efz-u
mmario73:
to je to keihin PB 170, sa diznom 88 će odraditi posao na cilindru koji nema frizirane kanale, i rezonantnom auspuhu koji nije previše otvoren, u ostalim slučajevima pojavljuje se problem igle koja je nepodesiva, za ove prve korake je dovoljno samo 88 diznu i fabrički airbox setovati...
rolnice moraš probati koje rade posao najbolje za 49cc mašinu i taj spuh su oko 6,5g relevantne ali to prvenstveno zavisi od stanja centralne opruge, kondicije motora i tvoje telesne težine...
efz:
trazio sam na SIPu i nemogu nac diznu 88..........il sam corav ili zbilja nema :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju