Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Koji auspuh staviti na Kymca?
kimcovit:
kupljen i stavljen leo vince TT sa rolicama koje idu uz auspuh 5,7g. Skut ide za moj pojam ko zvijer po satu preko 80, pošto ne pokazuje više je bi reko i 85.
Ništa drugo nije dirano znači sve ostalo serijala, jedini problem koji se sad javlja je da nakon nekih 20 min vožnje punog gasa naravno kad ga spustim na nekih 50 i hoču ubrzati treba mu dugo jako dugo.
Crazy Kuree:
--- Citat: kimcovit - 21 Travanj, 2010, 22:51:58 ---kupljen i stavljen leo vince TT sa rolicama koje idu uz auspuh 5,7g. Skut ide za moj pojam ko zvijer po satu preko 80, pošto ne pokazuje više je bi reko i 85.
Ništa drugo nije dirano znači sve ostalo serijala, jedini problem koji se sad javlja je da nakon nekih 20 min vožnje punog gasa naravno kad ga spustim na nekih 50 i hoču ubrzati treba mu dugo jako dugo.
--- Kraj citata ---
ugrije se prijenos i remen, znači trebaš deklo bušit ili kevlar remen
pralas:
aj drago mi je da dobro ide... :icon_thumright:,potpis moras deklo busit,par rupa na pocetku i na kraju,da lijepo prolazi(struji)zrak i problem rjesen! ;D ili kevelar....
mmario73:
kymco ima hlađenje na dekli otvor napred i natrag fabrički, nego je fabrička centralna opruga veoma osetljiva na temperaturu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju