Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Koji auspuh staviti na Kymca?

<< < (3/8) > >>

pralas:
ako imas serijski auspuh onda stavi neki base auspuh i neces pogrijesitit...npr zx,tt,gianelli extra i revers koji je najjaci od svih ovih auspuha,i obavezno nakon stavljanja auspuha lakse rolice oko 6.5gr....

kimcovit:

--- Citat: ivan pralas - 31 Ožujak, 2010, 22:32:14 ---ako imas serijski auspuh onda stavi neki base auspuh i neces pogrijesitit...npr zx,tt,gianelli extra i revers koji je najjaci od svih ovih auspuha,i obavezno nakon stavljanja auspuha lakse rolice oko 6.5gr....

--- Kraj citata ---
Upravo to i namjeravam pa me zanima dali mi se isplati dati 25e više za ZX ili  će mi i dobar biti i TT?

pralas:
ja mislim da ti se isplati dobit ces mrvicu vise snage,e sad nznm koji se tebi vise izgledom svida?!sam moras znati da je zx podlozan hrdanju i ako ne budes odrzavao zahrdat ce...

R@kija:

--- Citat: kimcovit - 31 Ožujak, 2010, 22:34:05 ---Upravo to i namjeravam pa me zanima dali mi se isplati dati 25e više za ZX ili  će mi i dobar biti i TT?

--- Kraj citata ---

tt ce ti bit dobar!

pralas:
ako nebudes zadovoljan nakon stavljanja auspuha i rolica,onda probaj kombinirati sa federima kvacila,ser, su premekani stavi malo tvrde npr.malossi zute... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju