Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vxr - pitanja jednog početnika :-)
igor.sb:
kad smo kod molasa
dottore koliko si ti vozio i koliko nenad jos poslje vozi, a kako kaze traju i traju
2TDottore:
ja sam ju vozio oko 7000 al na skuteru koji ima 80kg i ja sam relativno lagan tak da prakticki se slabo trosi.....a na srki neno mislim da nije napravil jos ni 1000km...
robert:
--- Citat: duje87 - 31 Ožujak, 2010, 16:40:45 ---h7 kratko h1 dugo..
na vxra best buy ml50 za zimu i hladnija vremena,je da se brzo trosi.al vridi svake kune,dok liti se jos brze trosi ;D,a onda se i neke druge daju uzet u obzir,a neznan sad sta ces i kako..ja osobno naprid nova ml50 liti zimi,zada sta se nadje polovno :)
a za zarulje najbolje pitat koje su nazad,moga si pitat i koja je dimenzija gume jer ti se neda sagnit NHF :icon_biggrin: :laughing6:
bar nije problem odvidat dvi vide i saznat koja je zarulja nazad :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ako si čitao onda znaš da skuter još nije kod mene. da je tu ja bi pogledao šta je gore.
duje87:
--- Citat: robert - 31 Ožujak, 2010, 17:30:33 ---ako si čitao onda znaš da skuter još nije kod mene. da je tu ja bi pogledao šta je gore.
--- Kraj citata ---
dobro to je cisto ok pitat koliko ulja ide, jel pase auspuh,koje gume uzet..al ne vidin smisla pitat koje zada zarulje idu..ako rikne skines i na pumpu kupit novu..ni slucajon u piaggia,na pumpi 5kn sta u piaggia 20 prodaju..
p.s. bas zato sta si stariji covik i nije ti lomljenja kostiju bi preporucia molas..najmanje ju je potrebno grijat u svin uvjetima najoptimalnije drzi,cak i po jebenoj kiši! i nece te nikad iznanadit nekin proklizavanjima i slicno :icon_thumright:
robert:
ma pitao sam za žarulje onako čist informativno. imam pun k...c žarulja za auto pa sam mislio možda nešt paše.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju