Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vxr - pitanja jednog početnika :-)
duje87:
--- Citat: robert - 31 Ožujak, 2010, 15:25:54 ---1. koje su žarulje u prednjem faru a koje nazad?
2. na luni imam metzeler me7 teen gume, šta mislite kako bi se ponašale na vxru?
--- Kraj citata ---
h7 kratko h1 dugo..
na vxra best buy ml50 za zimu i hladnija vremena,je da se brzo trosi.al vridi svake kune,dok liti se jos brze trosi ;D,a onda se i neke druge daju uzet u obzir,a neznan sad sta ces i kako..ja osobno naprid nova ml50 liti zimi,zada sta se nadje polovno :)
a za zarulje najbolje pitat koje su nazad,moga si pitat i koja je dimenzija gume jer ti se neda sagnit NHF :icon_biggrin: :laughing6:
bar nije problem odvidat dvi vide i saznat koja je zarulja nazad :icon_thumright:
duje87:
--- Citat: robert - 31 Ožujak, 2010, 16:40:07 ---et vidiš, a ja 5000 napravim za 3 mjeseca. stavit ću si ja metzelerke gore. sbk dolazi sa granom za vxra ali samo za 2006 pa na dalje.
--- Kraj citata ---
zato kad se stedi na gumama se to isto plati u plastikam,a vilicama, vlastitim ozlijedama i slicno i jos puno skuplje :hello:
2TDottore:
--- Citat: duje87 - 31 Ožujak, 2010, 16:42:23 ---zato kad se stedi na gumama se to isto plati u plastikam,a vilicama, vlastitim ozlijedama i slicno i jos puno skuplje :hello:
--- Kraj citata ---
a kai ti mislis da je robi trkac....pa on je covjek u godinama i njemu je pojam zavoj totalna nepoznanica...xD
robert:
--- Citat: 2TDottore - 31 Ožujak, 2010, 16:47:09 ---a kai ti mislis da je robi trkac....pa on je covjek u godinama i njemu je pojam zavoj totalna nepoznanica...xD
--- Kraj citata ---
70% si u pravu. kičma mi ne dozvoljava neke stvari.
Luka 0101:
je, je... zajebano je strugat koljenom sa starim kostima ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju