Općenito > Maxiskuteri
pomoc oko odabira skutera molim :):)
bole:
aj ak nis morate me pohvalti da pametno razmisljam hahahah :p tj decki s foruma su me uvjerili u to da uzimam 125, tj ono sto bi mogo vozit... ma nemogu vise 50 poludio sam 5 godina na njoj, xD nemam vise volje :( a i prodo sam ju :(:( a sad kad bi mi neko mogo rec jel bi se isplatilo uzimat ovo za ove pare..
ferkahr:
odi kod lika izvadi mu onolko mislis da vrijedi ,kolko bi dao ....naveo si 7500kn ....i pitaj ga oces neces??? i jbg ak prode prode ....al nemoj davat vise za skuter nego sto mislis da vrijedi ....kasnije ces se psovat ak se sjebes ???
bole:
vec mu sad j**** sve po spisku xD... on kaze u oglas stavio za 9500 xD pa tolko nece dobit nema isusa... ja sam dns imo pare kod sebe 7500 i to bi mu kesiro... a sad on digne, ja u soku onak :S:S .. a kaj da mu stavim 7800 i onda onaj sistem app ( ak prode prode ;) )
ferkahr:
ma stavi mu svoju cijenu i ako oce oce ako ne naces na boljeg :toothy9: nemoj sad ti sebi zacrtat da je taj skut jedini i da je vec tebi suden ....polako i izaberi pravi :icon_thumright:
bole:
hvala :):):) a ja cu mu sutra otic sa cirka 7800 i os nes xD... al mislim da kad vidi tolke pare da ce pristat :P tj nadam se :) drzite mi fige :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju