Općenito > Maxiskuteri
pomoc oko odabira skutera molim :):)
ghostride666:
spusti na 8,000kn i uzmi
bole:
al brate mili ja jos moram min 1000 kn lupit u njega.. trebam taj selen promjenit, kupit blatobran,retrovizore (imam od starog sam da tehnicki prodjem), zmigavce, brusit i farbat plastiku na koju idu zmigavci, sajlu od cajgera...
ferkahr:
ako volis diljanje uzmi neki dvotakni sp ili sr .....sr ti je jednostavniji ,malo slabiji od sp-a
vx je super ne kvari se ali ako oces vozanje i to ....ako si ipak za divljanje uzmi sr 150 mislim da ti to dovoljno za pocetak sa 50 na 150 pa onda kasnije mos mjenjat ..... eto ja bi tako uzeo , a ti odluci ....pokusavam pomoc .....pazi pri izaberu jel ima usminkanih a zaklanih .... prvo provozaj i sve fino provjeri i onda uzmi ..... :) sretno :toothy9:
bole:
vozo sam ja, meni se svidja, bas sam zagrizo za njega.. vozio je stirc, inace mehanicar za motore i aute. i pregledo ovo kaj se moze, kaze da valja... a najradje bi nes takvo.. jer je sr 150 i sp jeftiniji prakticki od ovog, ak uzmemo kubikazu i to .. al neam jos polozeno, pa mi nie da berem kazne za tih 25 kubika..a i meni je vise vozanje neg divljanje :P bar mislim :D
ferkahr:
e sam da znas ja isto polozio i iam sad a1 i isto sam htio sr-150 i za tih pisljivih 25 kubika sam odusto :angry9: i sad furam pedesetku i dobra je :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju