Tehnički kutak > Tehnička pitanja
luna vision 1, nakon tehničkog gasi se...
Faba:
--- Citat: lunavision1 - 01 Travanj, 2010, 22:32:07 ---Opet isto........ :dontknow:
nekaj me zahevava a neznam kaj.....na momente dobi gas i sve super a nekad kad dam gas dokraja samo se guši i gasi...... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nova svijecica,lulica,operi filter zraka i mora radit ko sat.
Ako neznas prat filter samo reci
lunavision1:
Nova svječica stavljena neki dan, također i filter čist ko suza, lulicu sam rastavio i nije bilo dobrog kontakta pa sam malo skratio kabal i natrag našerafio lulicu na njega....jedino nisam gledao na stanje gabla od strane bobine....da nije možda bobina....nego dok od lera dodajem pomalo gas malom trokira ne kreće čisto s dodavanjem gasa a kad poprime cvt i skuter počne kretat prestane trokirat.....molim vas pomagajte nekad neće ić jedva 40-50 km/h a nekad ćeše 75 km/h....
dajte mi recite jel dobro naštelan ovaj šerafić od zraka.......stavio sam ga na 1,5 kruga da je otvoren.....
paux:
ja sam skinuo ono crijevo za povrat ispušnih plinova a dolje na grani auspuha začepio sa kovanicom. to ti stvarno ne treba. šaraf za smjesu mi je 2 kruga, za ler 4 ali to naštimaš sam. provjeri si filter da nije negdje oštećen. ja sam imao rupicu(koju sam jedva skužio) na spoju gdje je spajan filter sa onom cijevi za karb pa mi je skut jedva navukao 50
Faba:
--- Citat: lunavision1 - 01 Travanj, 2010, 23:19:03 ---Nova svječica stavljena neki dan, također i filter čist ko suza, lulicu sam rastavio i nije bilo dobrog kontakta pa sam malo skratio kabal i natrag našerafio lulicu na njega....jedino nisam gledao na stanje gabla od strane bobine....da nije možda bobina....nego dok od lera dodajem pomalo gas malom trokira ne kreće čisto s dodavanjem gasa a kad poprime cvt i skuter počne kretat prestane trokirat.....molim vas pomagajte nekad neće ić jedva 40-50 km/h a nekad ćeše 75 km/h....
dajte mi recite jel dobro naštelan ovaj šerafić od zraka.......stavio sam ga na 1,5 kruga da je otvoren.....
--- Kraj citata ---
NA svakom skuteru se drugacije stela karb,imas par tema u FAQ kako to treba radit
lunavision1:
:tstnd:
dakle,
Nakon pregleda sistema za dotok goriva iz rezervoara ustanovio sam da u filteru ima neki ko "gel" i ispuhao sam filter te je neko vrijeme bilo ok......
bil sam budala kaj to nisam gledal i isprika svima koji su se uzaludno trudili meni bedaku objasnit kaj treba gledat...... :toothy3:
nakon što su mi se javili isti simptomi raspravio sam cijeli rezervoar i oprao ga i promjenio filter benze......
sad još moram još jednom ispuhat karb jer nekad mi se zna to javit, pa ga koji 50 metara vozim s pola gasa i onda ga probam i dalje ide....
Nadalje, kako sam očistio rezervoar, filter i pregledao da li mi radi venntil koji vodi benzu iz rezervoara u karb luna daleko bolje ubrzava i krajnja brzina joj se
povećala za skoro 5 km/h tako da sada puno brže i jače ide........ :glasses9:
eh sad da ne otvaram temu........
Koliko bi luna išla da se makne prsten sa varijatora(ili kak već) :icon_scratch:.....s obzirom da mi je sada blizu 80 km/h i da li uopće postoji na luni taj prsten....
Predpostavljam da postoji jer sam vidio u FAQ u temi "čuning lune"........ :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju