Tehnički kutak > Tehnička pitanja
luna vision 1, nakon tehničkog gasi se...
lunavision1:
Dakle, novi sam član pa ako sam negdje zeznuo stvar molim vas oprostite..... :binkybaby:
Danas sam išao na tehnički i stavio CDI sa blokadom na 50 km/h.....
Problem je nastao kasnije kada sam došao kući i natrag stavio drugi CDI....
Kada dam gas do kraja mašina se uguši....izvadio sam svijećicu i malo očistio i povećao zazor i vozio je dobro dok ga niam ugasio na pola sata i kad sam ponovo upalio mali se guši..... :dontknow:
luna500rr:
Vidi filter od zraka :hello:
lunavision1:
Evo mene natrag.... :toothy9:
nadam se da sam riješio problem.... :frajer:
izvadio sam svječicu i ustanovio da se jače grije po onim slikama kakva svječica mora biti, pa sam filter zraka uzeo dolje i unutra mi je bilo masno i nekakve mrlje od ulja, tada sam se sjetio da sam egr ventil za povrat ispušnih plinova pomaknuo da je skroz otvoren jer je bilo poluotvoren tako da mi je previše toplog zraka tjerao u filter i motor se grijao i gušio.....eh da kad sam otvorio taj ventil da ima prohodia svječica mi je smanjivala zazor ko da ju je netko tocnuo prema dolje....
nakon toga normalno prima gas i ne trokira....stavio sam na karbyu šarafić za zrak na otvorenost 1,5 kruga i sad mi se čini ok....trenutno pada kiša poslije ću ga probat vozit da vidim jeli stvarno sve ok....... :headbang:
sad me samo muči zbog čega mi malo suzi ulje(dvotaktol) na crijevu koje ide na karburator....izmjenio bih ga ali se bojim da mi neće povuć ulje pa da mi ne zariba motorćek.....nek on malo baca van nije to toliko za zabrinut...... :hello:
luna500rr:
Provjeri pipicu u koju se ustekaje prozirno crjevo od ulja, odvidas pipicu i ocistis je kao diznu malo ispuses ili ako ima trunja iglom ili zicom procackas :icon_thumright:
Ma najvjerovatnije nije nista ozbiljno :icon_biggrin:
lunavision1:
Opet isto........ :dontknow:
nekaj me zahevava a neznam kaj.....na momente dobi gas i sve super a nekad kad dam gas dokraja samo se guši i gasi...... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju