Tehnički kutak > Tehnička pitanja
luna vision 1, nakon tehničkog gasi se...
wonderkid:
moja luna serijala je trosila preko 4 litre a sa tt-om 4,7litara na 100km,ali je isla ekstra,trosila je puno jer je super postelana bila i na ful gasu se cijelo vrijeme vozilo a uveliko je tome doprinosio frga koja je bila tk 16mm kopija mikunija dok ove vision 2 imaju vjerojatno 12mm karb neki kineski ;D
Faba:
--- Citat: wonderkid - 04 Travanj, 2010, 14:53:07 ---moja luna serijala je trosila preko 4 litre a sa tt-om 4,7litara na 100km,ali je isla ekstra,trosila je puno jer je super postelana bila i na ful gasu se cijelo vrijeme vozilo a uveliko je tome doprinosio frga koja je bila tk 16mm kopija mikunija dok ove vision 2 imaju vjerojatno 12mm karb neki kineski ;D
--- Kraj citata ---
Cini mi se da su masine na V1,V2 i ostalima iste do zadnjeg sarafa. :hmh:
Hrvoje_40:
--- Citat: wonderkid - 04 Travanj, 2010, 14:53:07 ---moja luna serijala je trosila preko 4 litre a sa tt-om 4,7litara na 100km,ali je isla ekstra,trosila je puno jer je super postelana bila i na ful gasu se cijelo vrijeme vozilo a uveliko je tome doprinosio frga koja je bila tk 16mm kopija mikunija dok ove vision 2 imaju vjerojatno 12mm karb neki kineski ;D
--- Kraj citata ---
dobro a koliko je išla?
lunavision1:
:sign014: :sign018:
ima ko da zna za taj prsten ili ne..... :hello:
Faba:
--- Citat: lunavision1 - 04 Travanj, 2010, 22:31:36 --- :sign014: :sign018:
ima ko da zna za taj prsten ili ne..... :hello:
--- Kraj citata ---
Odgovorili smo ti!
Nemoj nista dirat,mozda je neki osigurac ili podloska
Navigacija