Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
humanitarka
gozz:
Dečki, mir molim...
Dakle, znamo što je neimaština, znamo što je stiska.
Ali ponavljam, ako bi se išlo u direkt skupljanje novca, bojim se ništa od nekog značajnijeg iznosa.
Ako bi se išlo u pomoć oko fizičke adaptacije, isto tako, ima nas sa dječicom, sa obiteljima, maloljetnih sa roditeljima, iz Slavonskog Broda, Osjeka, iz Pule, Splita i Tuzle...
Ali ono u čemu smo dobri i što nam ide je ljubav prema mehanici, i tako možemo pomoći...
Luka 0101:
--- Citat: Hrvoje_40 - 31 Ožujak, 2010, 10:29:14 ---al ne možeš mi onda reči da ti treba skuter
--- Kraj citata ---
to stoji... al drugi ce se pobrinuti za neke stvari, tipa mototi.hr se brine o utređenju stana motoscena isto... itd, itd.. postoji otvoreni racun za donacije... ko moze neka uplati..
Hrvoje_40:
--- Citat: gozz - 31 Ožujak, 2010, 10:31:32 ---Dečki, mir molim...
Dakle, znamo što je neimaština, znamo što je stiska.
Ali ponavljam, ako bi se išlo u direkt skupljanje novca, bojim se ništa od nekog značajnijeg iznosa.
Ako bi se išlo u pomoć oko fizičke adaptacije, isto tako, ima nas sa dječicom, sa obiteljima, maloljetnih sa roditeljima, iz Slavonskog Broda, Osjeka, iz Pule, Splita i tuzle...
Ali ono u čemu smo dobri i što nam ide je ljubav prema mehanici, i tako možemo pomoći...
--- Kraj citata ---
lakše bi bilo da u birtiji raspravljamo
Hrvoje_40:
--- Citat: Luka 0101 - 31 Ožujak, 2010, 10:32:37 ---to stoji... al drugi ce se pobrinuti za neke stvari, tipa mototi.hr se brine o utređenju stana motoscena isto... itd, itd.. postoji otvoreni racun za donacije... ko moze neka uplati..
--- Kraj citata ---
:headbang:
Hrvoje_40:
--- Citat: Luka 0101 - 31 Ožujak, 2010, 10:31:01 ---hrvoje... ajmo ovako gledati...
na ovom forumu se prica o skuterima... e sa.. tko prvenstveno voze skutere? neka se nitko ne naljuti ali voze ih klinci u VECINI slucajeva..
Znaci ti isto, zive sa starcima 70% jos ih ide u skolu i nemaju vlastita primanja.. Kuzis kaj ocu rec... lakse je sklepat neki skut nego pljunut lovu
--- Kraj citata ---
slažem se
ja sam samo rekao da postoji humanitarka ništa više
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju