Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
humanitarka
gozz:
--- Citat: Hrvoje_40 - 31 Ožujak, 2010, 10:13:06 ---zato što je to preozbiljno da bi se od toga radila zajebancija
--- Kraj citata ---
Ne razumijem zašto bi donacija skutera bila neozbiljna...
Ovdje ima puno članova koji nemaju niti novaca niti znanja niti vremena pomoći novčano, građevinom ili biti dva dana na krečenju stana, ali bi jako voljeli pomoći, a imaju kacigu, imaju neki dio koji je možda tržišno vrijedan 300 kn... Pa žele donirati..., složio bi se skuter, i kako su ljudi reklil, plaćena rega i sve, i vjerujem da će joj jako koristiti.... A ako nema vozačku ili joj skuter nije niti na kraj pameti od svih ostalih briga, onda ga prodamo i novac joj doniramo kroz korisne stvari. (bojler/ kuhinjski element/ stroj za pranje rublja/ mikrovalna) štoviše, za cifru koju bi dobili za sređen skuter, mogli bi sve u zagradi kupiti...
Jer, bojim se da ako idemo putem direktne pomoći, nećemo biti u nekoj mogućnosti niti efikasno financijski pomoći ni efikasno pomoći u adaptaciji stana.
Luka 0101:
--- Citat: Hrvoje_40 - 31 Ožujak, 2010, 10:25:01 ---očito nikada (fala Bogu) nisi bio u situaciji da nemaš za račune mi za hranu
--- Kraj citata ---
ne pricaj o stvarima o kojima neznas...
reci cu ti samo da sam podstanar i da samo ja radio zadnjih par mjeseci dok je cura bila na burzi s koje nis nije dobivala... stoga molim lijepo... znam ja dobro kako je bit bez novaca
Hrvoje_40:
--- Citat: Luka 0101 - 31 Ožujak, 2010, 10:27:45 ---ne pricaj o stvarima o kojima neznas...
reci cu ti samo da sam podstanar i da samo ja radio zadnjih par mjeseci dok je cura bila na burzi s koje nis nije dobivala... stoga molim lijepo... znam ja dobro kako je bit bez novaca
--- Kraj citata ---
sorry
Hrvoje_40:
--- Citat: Luka 0101 - 31 Ožujak, 2010, 10:27:45 ---ne pricaj o stvarima o kojima neznas...
--- Kraj citata ---
al ne možeš mi onda reči da ti treba skuter
Luka 0101:
hrvoje... ajmo ovako gledati...
na ovom forumu se prica o skuterima... e sa.. tko prvenstveno voze skutere? neka se nitko ne naljuti ali voze ih klinci u VECINI slucajeva..
Znaci ti isto, zive sa starcima 70% jos ih ide u skolu i nemaju vlastita primanja.. Kuzis kaj ocu rec... lakse je sklepat neki skut nego pljunut lovu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju