Tehnički kutak > Tuning skutera
Morini polutke na minarelli...
doritos:
cuo sam dosta o tome i neznam, nest nisu bili zadovoljni oko toga, remen im je pucao...neznam tocno :icon_scratch:
koji remen si koristio pri probi polutki?? kajpise na polutki tocno da vidim sutra koje su to tocno, imam frenda kaj svega ima doma pa da i to prpbam... :icon_thumright:
dhorvat:
Ako se želite igrati (al ne preporučam) onda stavite drukčiji (čitaj: širi i duži) remen, ali to zahtjeva dodatno distanciranje i centriranje variomata te postoji šansa da se razleti ako digne remen previsoko. Stavio sam serijski remen i pola centimetra je u polutkama, ali to ne znači da imate slabiji start jer je remen na potpuno istom mjestu gdje i sa serijskim polutkama :icon_biggrin:
I, da! Plug'n'play je :icon_thumright: Osim ove sitnice sa šajbicom kod nekih kvačila. Recimo na mom RMS kvačilu ne treba nikakva šajbica :headbang:
cvele60:
--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2010, 20:53:01 ---Ako se želite igrati (al ne preporučam) onda stavite drukčiji (čitaj: širi i duži remen], ali to zahtjeva dodatno distanciranje i centriranje variomata te postoji šansa da se razleti ako digne remen previsoko. Stavio sam serijski remen i pola centimetra je u polutkama, ali to ne znači da imate slabiji start jer je remen na potpuno istom mjestu gdje i sa serijskim polutkama :icon_biggrin:
I, da! Plug'n'play je :icon_thumright: Osim ove sitnice sa šajbicom kod nekih kvačila. Recimo na mom RMS kvačilu ne treba nikakva šajbica :headbang:
--- Kraj citata ---
Ma nema tu mnogo problema sa duzim remenom-cini mi se da bi idealan bio sa kratkog minarellija-792/16.5 ili Hebo 797/16.6....ne moz on da pobegne iz variomata nikako jer kad se spoje polutke taman ide do vrha al nece sigurno da sidje
skroz u zadje polutke...znaci gubitak u max. brzini al + za ubrzanje....jbg treba probati...
SlowRider:
priznaj da si otkrio toplu vodu :zubo:
da mi je znati koja se budala prva dosjetila toga :laughing7: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,21217.0.html
doritos:
dajte neke konacne rezultate, testirajte cijeli dan na skutu pa javite, jos sam sumnjicav u vezi svega tog testa morini polutke na mina :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju