Tehnički kutak > Tuning skutera

Morini polutke na minarelli...

<< < (3/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: doritos - 30 Ožujak, 2010, 22:11:36 ---dajte neke konacne rezultate, testirajte cijeli dan na skutu pa javite, jos sam sumnjicav u vezi svega tog testa morini polutke na mina :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Čovjek to vrti na prerađenom trophyju sa olakšanim klipom i Nardom, 20.5 frg.  :laughing7:

Gle, nitko ti ne garantira da će trajnost remena bit ista, al vrijedi probati  :laughing7:

wonderkid:
meni netrebaju morini polutke da bi se smanjile oscilacije okretaja  ;D

doritos:
pa ono , netreba mi remen trajati 10soma km, nek traje bar 5soma km al da bar funkcionira dobro...

morat cu organizi8rati neki rostilj kod mene da te namamim da dodjes i otvoris dekl yamahe i vidimo kaj je tranu hh :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: doritos - 30 Ožujak, 2010, 22:48:18 ---pa ono , netreba mi remen trajati 10soma km, nek traje bar 5soma km al da bar funkcionira dobro...

morat cu organizi8rati neki rostilj kod mene da te namamim da dodjes i otvoris dekl yamahe i vidimo kaj je tranu hh :laughing7:

--- Kraj citata ---

Čekaj da ih nabavim prvo  :toothy9: Vratio sam danas ove koje su na probi bile  :laughing7:

SlowRider:
tko ima problema sa oscilacijama okretaja i raznim prevrtavanjima i rupama, neka si ubaci ove morini polutke, razlika je ogromna a okretaji tako reci zacementirani  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju