Općenito > Propisi

voznja bez registracije

<< < (4/5) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: duje87 - 07 Travanj, 2010, 01:34:01 ---da,u ton poslu san vec vise od 4 godine,a ti meni sad oces rec da su cijene otisle 600 posto vise od kad san sla zadnji put prije 6 mjeseci

--- Kraj citata ---
ne nisam rekao da su cijene otišle 600 %

Trinad:

--- Citat: duje87 - 06 Travanj, 2010, 19:56:21 ---2000kn ??? ??? ???
ja neznan kako neko moze srat pi*darije,a pojma nema o cemu govori..ako nesto neznas,najbolje preskoci temu !!
mene je prebacivanje skutera sp180 iz osijeka u split izaslo ni vise ni manje nego 270 kuna sa firmon IN TIME

--- Kraj citata ---

Ma o čemu ti pričaš, kakvih 270kn molim te, kome ti prodaješ te priče?
270kn si platio nekom frendu koji radi za IN Time koji je imao mjesta u šleperu pa ti ga je prebacio na lijepe oči.
Ja sam spičkao preko hiljadu kuna troškova za istu stvar u vlastitom aranžmanu jer nisam mogao naći ništa jeftinije kod tih špediterskih i kurirskih službi, a telefonirao sam dva mjeseca da nađem bilo šta do 100€ za prijevoz. I samo da ti kažem, ispod 200-300€ nije bilo razgovora sa nikim, a ja nisam u tom poslu kao ti da znam na koja točćno vrata kucati  ::)
Naša Hrvatska pošta mi je samo za dostaviti štender od 8kg uzela skoro 100kn a tebi je neko za dvjestotinjak kunića prebacio skuter iz osijeka u split  :icon_scratch:

U ponedjeljak odmah ujutro zovem In Time baš da pitam za cijene jel to istina, jer onda smo svi mi budale šta plaćamo razno raznim prijevoznicima i sl.. I nije mi jasno šta ljubomorno čekaš za podijeliti tu informaciju s ostalima, da sam to ranije negdje pročitao za in-time hebiga uštedio bi 150jura ako je istina šta govoriš :BangHead:

R@kija:

--- Citat: Trinad - 09 Travanj, 2010, 21:31:18 ---Ma o čemu ti pričaš, kakvih 270kn molim te, kome ti prodaješ te priče?
270kn si platio nekom frendu koji radi za IN Time koji je imao mjesta u šleperu pa ti ga je prebacio na lijepe oči.
Ja sam spičkao preko hiljadu kuna troškova za istu stvar u vlastitom aranžmanu jer nisam mogao naći ništa jeftinije kod tih špediterskih i kurirskih službi, a telefonirao sam dva mjeseca da nađem bilo šta do 100€ za prijevoz. I samo da ti kažem, ispod 200-300€ nije bilo razgovora sa nikim, a ja nisam u tom poslu kao ti da znam na koja točćno vrata kucati  ::)
Naša Hrvatska pošta mi je samo za dostaviti štender od 8kg uzela skoro 100kn a tebi je neko za dvjestotinjak kunića prebacio skuter iz osijeka u split  :icon_scratch:

U ponedjeljak odmah ujutro zovem In Time baš da pitam za cijene jel to istina, jer onda smo svi mi budale šta plaćamo razno raznim prijevoznicima i sl.. I nije mi jasno šta ljubomorno čekaš za podijeliti tu informaciju s ostalima, da sam to ranije negdje pročitao za in-time hebiga uštedio bi 150jura ako je istina šta govoriš :BangHead:

--- Kraj citata ---

ja sam zvao neznam,onaj europa nekaj neam pojma,i jos nes,oko 500-600kn bilo za nezz 70kg sta sam ja reko a ima vise naci komplet skuter!!

Trinad:
Samo da dodam, meni je trebalo za motor, ne skuter  :)

R@kija:
sori kaj vozis motor haha

trebo si rec da imas skuter za prevest a ne motor haha!!

ili ko moj frend biber koji ima spriliju sr50 sa plastikama od yamahe r1!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju