Općenito > Propisi

voznja bez registracije

<< < (3/5) > >>

duje87:

--- Citat: Trinad - 01 Travanj, 2010, 17:37:44 ---Nisi naveo od kuda do kuda bi to prebacio, koliko km?
Najjeftinija solucija ti je da uzmeš od nekoga prikolicu, unajmiš prikolicu ili unajmi neki kombi.
Ako misliš dovesti skuter iz zg u dubrovnik ili šta sl. onda zovi intereuropu, ali teško ispod 1000-2000 kn da možeš i razmišljat.
Ili daj liku od kojega kupuješ novac za regu i osiguranje, odeš s njim, platiš, rega će biti na njegovo ime, imaš tablice i vozi doma. On ga poslije odjavi, ti prijaviš riješiš papire i ostalo rješavate poštom, najjeftinija solucija. Na kraju krajeva regat ga moraš ovako il onako.

--- Kraj citata ---

2000kn ??? ??? ???

ja neznan kako neko moze srat pi*darije,a pojma nema o cemu govori..ako nesto neznas,najbolje preskoci temu !!

mene je prebacivanje skutera sp180 iz osijeka u split izaslo ni vise ni manje nego 270 kuna sa firmon IN TIME

Hrvoje_40:

--- Citat: duje87 - 06 Travanj, 2010, 19:56:21 ---2000kn ??? ??? ???

ja neznan kako neko moze srat pi*darije,a pojma nema o cemu govori..ako nesto neznas,najbolje preskoci temu !!

mene je prebacivanje skutera sp180 iz osijeka u split izaslo ni vise ni manje nego 270 kuna sa firmon IN TIME

--- Kraj citata ---
ne priča baš sasvim pi*darije
1. cijene su se promijenile
2. večina tih velikih prijevozničkih firmi ne mari o onome čemu vozi i dosta često unište ili oštete istu

Bokygs:

--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Travanj, 2010, 20:25:51 ---ne priča baš sasvim pi*darije
2. večina tih velikih prijevozničkih firmi ne mari o onome čemu vozi i dosta često unište ili oštete istu

--- Kraj citata ---

To je istina,al ako se motor dobro "upakira" i zaštiti,ne bi smjelo biti oštećenja...

duje87:

--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Travanj, 2010, 20:25:51 ---ne priča baš sasvim pi*darije

--- Kraj citata ---

da,u ton poslu san vec vise od 4 godine,a ti meni sad oces rec da su cijene otisle 600 posto vise od kad san sla zadnji put prije 6 mjeseci

duje87:
btw svaki dan san u posti  i cijene su iste kao i prije par godina,mozda 1-2kn razlike,sta nisan ni osjetia, tako da pricate oboje pi*darije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju