Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

VARAŽDIN meet 25.04.2010.

<< < (8/40) > >>

2TDottore:

--- Citat: jprekrit - 31 Ožujak, 2010, 23:12:54 ---Ma nema dottore... Veternica je jedina ozbiljna... a ovo drugo su šale nasprem veternici... Ja sam jedva u nedjelju došao na vrh... Skuter mi nije htel vuči na breg, ali brijem da je radi potrošene delte kaj sam del nutra.... Del bum naze serijski kuplung i bu ok...

--- Kraj citata ---

horvatu je i najmanji breg problem..xD

dhorvat:

--- Citat: jprekrit - 31 Ožujak, 2010, 23:12:54 ---Ma nema dottore... Veternica je jedina ozbiljna... a ovo drugo su šale nasprem veternici... Ja sam jedva u nedjelju došao na vrh... Skuter mi nije htel vuči na breg, ali brijem da je radi potrošene delte kaj sam del nutra.... Del bum naze serijski kuplung i bu ok...

--- Kraj citata ---

:o :o :o ja onda nikad nebum gore spelal!!  :toothy11:  kolko km je ta konstantna uzbrdica na veternicu?  :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: jprekrit - 31 Ožujak, 2010, 23:14:20 ---Horvat, nadam se da buš bar yasunija ostavil...

--- Kraj citata ---

:mosmislit:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 31 Ožujak, 2010, 23:18:25 --- :o :o :o ja onda nikad nebum gore spelal!!  :toothy11:  kolko km je ta konstantna uzbrdica na veternicu?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

preko nekoliko km....ugl.....spremi se na guranje.....bu ti dobro doslo....bus skinul koju kilu.....xD

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 31 Ožujak, 2010, 23:20:14 ---preko nekoliko km....ugl.....spremi se na guranje.....bu ti dobro doslo....bus skinul koju kilu.....xD

--- Kraj citata ---

Gle, neću forsirat. Ak treba na pol brega bum stal  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju