Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
VARAŽDIN meet 25.04.2010.
Ghoul:
ja za svaki slucaj furam u ruksaku: cev 8/9, cev 16/17, gedora 15, racma, dihtmasa, set imbusa, rez. svjecica, ravni i krizni srafciger, kljuc 10 i kombinirke.
tak da ak nekome, nedaj bog, pocne nekaj zajebavati, valjda bu se moglo sredit...ja ove alate furam preventivno radi svog skuta koji je jos u testnoj fazi i ne znam jos kak se ponasa s ovim svim gore na duge pruge...
2TDottore:
ak ti nekaj krepa vjeruj mi da ti nikakav prirucni alat nebu pomogo da to popravis.....
jedina stvar koja ti moze pomoc su ducktape i plasticne vezice....to je glavni alat....bar za nas trkace padavicare...xD
jprekrit:
--- Citat: 2TDottore - 31 Ožujak, 2010, 23:03:43 ---ima uzbrdica i to ne jedna nego njih malo vise i to zestokih....a veternica je najveci problem...
--- Kraj citata ---
Ma nema dottore... Veternica je jedina ozbiljna... a ovo drugo su šale nasprem veternici... Ja sam jedva u nedjelju došao na vrh... Skuter mi nije htel vuči na breg, ali brijem da je radi potrošene delte kaj sam del nutra.... Del bum naze serijski kuplung i bu ok...
jprekrit:
--- Citat: 2TDottore - 31 Ožujak, 2010, 23:11:01 ---ak ti nekaj krepa vjeruj mi da ti nikakav prirucni alat nebu pomogo da to popravis.....
jedina stvar koja ti moze pomoc su ducktape i plasticne vezice....to je glavni alat....bar za nas trkace padavicare...xD
--- Kraj citata ---
Bolje da ima i to v ruksaku nego da smo bez ičega... ipak postoji nada da nekoga pokrpamo ako mu se kaj desi!!! Horvat, nadam se da buš bar yasunija ostavil...
PROOF:
a taman sam se poveselio da cu konacno vidit robijevu lunu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju