Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
VARAŽDIN meet 25.04.2010.
ivanm:
stara varaždinska cesta, pored bencony-ja pa samo ravno :-)
jprekrit:
--- Citat: efz - 25 Travanj, 2010, 10:20:32 ---thnx sad mi je jasno :icon_thumright:
u onom linku je falilo jos i -anim.......jer kad sam ukucao kak si napisao, uvijek je bila jedna te ista slika ;D
--- Kraj citata ---
Daj dođi i ti efz... Nadam se da bude i neki gemištek kod mene... :)
ivanm:
--- Citat: efz - 25 Travanj, 2010, 10:20:32 ---thnx sad mi je jasno :icon_thumright:
u onom linku je falilo jos i -anim.......jer kad sam ukucao kak si napisao, uvijek je bila jedna te ista slika ;D
--- Kraj citata ---
ima dve opcije, trenutna slika i animacija nekoliko zadnjih sati..
jprekrit:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Travanj, 2010, 10:21:17 ---ima on na neku pricest, nemoze nazalost, dottore ima snimanje, i iza njega krecemo, mislim da ce on tom rutom i ici, samo ovdje je full vrijeme za kisu... (nama to ne smeta puno ) :toothy9: :toothy11:
--- Kraj citata ---
Aia... nisam ga ja onda skužio... Neče biti kiše, u to sam uvjereni... Svako malo pratim prognoze, jer bi stvarno htio da uspije taj meet i da se malo zabavimo i da malo upoznate moj kraj...
efz:
--- Citat: jprekrit - 25 Travanj, 2010, 10:21:49 ---Daj dođi i ti efz... Nadam se da bude i neki gemištek kod mene... :)
--- Kraj citata ---
napisal sam ti bas sve na pm........drgi puta :sad1:
--- Citat: ivanm - 25 Travanj, 2010, 10:22:13 ---ima dve opcije, trenutna slika i animacija nekoliko zadnjih sati..
--- Kraj citata ---
jos jednom thnx :icon_thumright: .....sad mi ni Vakula nebu ravan ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju