Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

VARAŽDIN meet 25.04.2010.

<< < (25/40) > >>

ivanm:

--- Citat: efz - 25 Travanj, 2010, 10:08:14 ---sve 5, al jos da se razumijem u ovu sliku i da znam kaj to znaci  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ovo plavo su oblaci koji nose kišu..

PROOF:
kak god bilo kod mene je tunda osigurana :D

jprekrit:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Travanj, 2010, 10:13:16 ---ja i dottore bi trebali krenuti oko 2, mozda 2 i pol max prema tamo, treba nam nekih 1 sat vremena... ima li jos tko da ide iz ZG nadam se da nebu kise

--- Kraj citata ---
Vama bi bilo bolje da idete kroz Sesvete i zelinu... Znači, na zagreb istok i pičite za varaždin... Prije ćete doći. Mislim da bi Filip htio s vama ići ali on ima neko snimanje do dva. Reko mi je da se razgovarao juče s dottoreom, ali niš mi nije reko kaj su se dogovorili... Neznam sad koji je njemu nick na forumu...

efz:

--- Citat: ivanm - 25 Travanj, 2010, 10:14:11 ---ovo plavo su oblaci koji nose kišu..

--- Kraj citata ---
thnx sad mi je jasno :icon_thumright:

u onom linku je falilo jos i -anim.......jer kad sam ukucao kak si napisao, uvijek je bila jedna te ista slika ;D

Drnda:
ima on na neku pricest, nemoze nazalost, dottore ima snimanje, i iza njega krecemo, mislim da ce on tom rutom i ici, samo ovdje je full vrijeme za kisu... (nama to ne smeta puno )  :toothy9: :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju