Tehnički kutak > Tehnička pitanja
muke po runneru.....
ghostride666:
ako imaš probaj stavit serijski filter sa malossijevom spužvom, i vidu za zrak na karbu zavidaj do kraja i onda odvrni 2, 2 i pol kruga
king_zvona:
probo sam i red spong, smanjivo, pa proširivo rupu na airboxu.....ma čuda.......al neide preko 10 000......više sam lud :dontknow: :dontknow:
veuc15:
probaj svjećicu pogledat ili kabel do svjećice...ako nije to mogu biti namotaji na paljenju a ako nije ni to onda je termo grupa u ku...
Rossi:
--- Citat: king_zvona - 29 Ožujak, 2010, 19:42:21 ---karb je super za tvoju informaciju i lagan je za uštelat......dali ima runner el. blokadu?????
--- Kraj citata ---
ja stojim izva ovoga kad kazem da ta karb ne valja i da ga je tesko ustimat ....uzmi od nekoga posudi 19 ili 21 karb i ustimat ces skuter u kratkom roku..ajde pa onda se ponovo javi ovdje pametnjakovicu pa reci...o da sorry...bio si upravu ja sam glumio pametnog ...
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 29 Ožujak, 2010, 19:06:39 ---taj karb 20.5 je smece....slabo ko ga je ustimo ...ne kazem da nije moguce..ali je stvarno stvarno tesko....
--- Kraj citata ---
taj karb nije smece
nego ga je jednostavno tesko ustimat na 50/70
na bb je pjesma i nema filozofije
Polini sport 70 modular head
Yasuni R alu
Malossi Multivar (6.1gr) bijeli federi kvačila
Polini jednostruke lamele, prirubnica i karb od SP180 (Dell 20.5mm)
setup karba:
dizna 82, igla spuštena na jedan improvizirani zub iznad najvišeg, Redsponge, rupa na airboxu 21 mm.. šarafić od zraka odvinut za 1.5 krug, klipić je standardni modificiran sa 40 na 50..
motor se na startu vrti oko 11000okr, zatim pada na 10800 ide tako do krajnje koju nisam izmjerio, vozio sam se max. 97km/h po Vukovarskoj do semafora..
setup od ivanm na nrgiju pa probaj tako, ako ne valja kopaj dalje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju