Tehnički kutak > Tehnička pitanja

muke po runneru.....

<< < (4/6) > >>

Rossi:

--- Citat: igor.sb - 30 Ožujak, 2010, 03:24:32 ---taj karb nije smece

nego ga je jednostavno tesko ustimat na 50/70

na bb je pjesma i nema filozofije

Polini sport 70 modular head
Yasuni R alu
Malossi Multivar (6.1gr) bijeli federi kvačila
Polini jednostruke lamele, prirubnica i karb od SP180 (Dell 20.5mm)
setup karba:
dizna 82, igla spuštena na jedan improvizirani zub iznad najvišeg, Redsponge, rupa na airboxu 21 mm.. šarafić od zraka odvinut za 1.5 krug, klipić je standardni modificiran sa 40 na 50..
motor se na startu vrti oko 11000okr, zatim pada na 10800 ide tako do krajnje koju nisam izmjerio, vozio sam se max. 97km/h po Vukovarskoj do semafora..

setup od ivanm na nrgiju pa probaj tako, ako ne valja kopaj dalje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa da zato sam i mislio da je smece za ovaj setup..napiso sam lijepo u prvom postu...,,karb je smece...slabo ko da ga je ustimo'' ...znaci stvarno je tesko ustimat ga kako si ti reko na 50 70.....

J.U.R.C.A:
premala dizna!!!

opce poznato je da taj karb na gljivi voli jako jako veliku diznu i da ga je gotovo nemoguce(moguce ali kostaju dijelovi(dizne difuzori,klipici bla bla bla) vise nego da kupis novi 19 ili 21) nastelati!

LukyGS:
probali smo sve dizne od 64 do 105......ako iko zna ili predpostavlja šta bi moglo bit neka slobodno napiše..... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
[/quote]

Probaj sa još vecom diznom od 105, od prilike 115,120 bi trebalo dobro raditi sa gljivom da se ne guši!. :icon_thumright:

king_zvona:
jedan dečko nedaleko od mene ima isto runnera, ima due+, narda i karb 20,5......skut radi presavršeno......

Probaj sa još vecom diznom od 105, od prilike 115,120 bi trebalo dobro raditi sa gljivom da se ne guši!. :icon_thumright:
[/quote]

koliko će to trošit  :binkybaby:

al nerazumijem zašto neide preko 10 000 rpm......kao da ima negdje blokadu......

još koji dan i zapalit ću ga  :angry7: :angry7:

BoLT3K:

--- Citat: king_zvona - 30 Ožujak, 2010, 23:29:26 ---jedan dečko nedaleko od mene ima isto runnera, ima due+, narda i karb 20,5......skut radi presavršeno......

koliko će to trošit  :binkybaby:

al nerazumijem zašto neide preko 10 000 rpm......kao da ima negdje blokadu......

još koji dan i zapalit ću ga  :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---
Ne zasluzujes ti skuter.
On:Probaj 115 diznu, ili jednostavno kupi normalan karbrator.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju