Tehnički kutak > Tehnička pitanja

kočnice problem

<< < (3/4) > >>

boro faca:
di je megst u kojem kvartu

lunavision1:
kada napuniš gore čašicu sa uljem sve zatvori....malo pumpaj kočnicu i kad postane tvrđa pritisni ju i drži pritisnjenu(neka ti netko pomogne bit će ti lakše) i kakoju držiš pritisnjenu otpusti šerafić dolje za ozračivanje prvo će ti ići zrak i ulje a kasnije ulje.....

da te napomenem nakon dva puta moraš dolit ulje u spremnik jer ga malo ima i ako ne dolijevaš nećeš ništa napravit....

ja sam to radio na luni vision 50 i kočnice mi rade savršeno....ne zaborav :hello:i da nakon šro ozračiš ulij u spremnik ponovo do vrha i zatvori cijeli sistem i nakon što par puta prikočiš na prazno kočnica će postat tvrđa....javi ako si uspio mojim pstupkom...

boro faca:
problem je taj sto ja pumpan 3 sata a ona ni malo ne postaje tvrđa

n0n4m3:

--- Citat: lunavision1 - 31 Ožujak, 2010, 12:55:57 ---kada napuniš gore čašicu sa uljem sve zatvori....malo pumpaj kočnicu i kad postane tvrđa pritisni ju i drži pritisnjenu(neka ti netko pomogne bit će ti lakše) i kakoju držiš pritisnjenu otpusti šerafić dolje za ozračivanje prvo će ti ići zrak i ulje a kasnije ulje.....

da te napomenem nakon dva puta moraš dolit ulje u spremnik jer ga malo ima i ako ne dolijevaš nećeš ništa napravit....

ja sam to radio na luni vision 50 i kočnice mi rade savršeno....ne zaborav :hello:i da nakon šro ozračiš ulij u spremnik ponovo do vrha i zatvori cijeli sistem i nakon što par puta prikočiš na prazno kočnica će postat tvrđa....javi ako si uspio mojim pstupkom...

--- Kraj citata ---

da da .. tako ide .. ali njemu nece da povuce ulje kroz cili sistem .. nece da napumpa .. pa ga sam mora povuc na zadnju vidu za ozracit .. i onda ce bit dobro

megst ti je dole ispod gradevinske skole i mioca i tih .. odma kraj ceste prije semafora .. prije su odma do bili neki motori nesto ... nasuprot je onaj veliki kina ducan

boro faca:
ahaa,ok ,a da te pitan sad da ne otvaram novu temu,jeli iglicasti smi ic malo livo-desno .meni ide livo-desno po bolcnu,tako da ne stoji stalno na sredini klipnjače nego pleše...e i kad stavljam klip s koje strane mi triba bit ona strelica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju