Tehnički kutak > Tehnička pitanja

kočnice problem

(1/4) > >>

boro faca:
kupio sam nove pločice za kočnice i išao promjeniti ali morao sam skinuti i otvoriti čeljust jer su stare pločice bile skroz izlizane ,pa je oni okrugli klipić bio preblizu disku. kad sam otvorio čeljust,skinuo stare pakne i sa obe strane utisnio klipić prema unutra pri čemu je iscurilo ulje,stavio nove pakne,sve fino zavidao ,ulijo novo ulje i pumpa gore na štipu,pumpa sam i ozračiva kočnicu bar jedno cca 1:30h,i nista nije niti malo tvrđa. sta da uradim????

SPecial:
Bez pumpanja odvrni diznu za odzracivanje na kljestima i cekaj da ulje slobodnim padom uđe u lajtung. Nakon tog apumpaj opet.

n0n4m3:
na sf-u je bilo tih problema .. ako imas veliku špricu tamo na celjusti stavi gumu i s tom špricom povuci ulje .. tako da prode kroz cili sistem .. i onda zavrni i odzraci ..
ili se javi nekome iz splita s foruma .. gun_rider ili meni  .. vidim da nisi daleko pa cemo pomoc   :toothy12:

boro faca:
a hvala na pomoci,dosa bi ali iman par prijatelja koji se razume u te stvari pa ako oni to ne rjese javin ti..hvala,znaci da u onu vidu za ozračivanje kompresorom ispušen cilu čeljust i i cijevčicu...ako sam dobro skonta.

n0n4m3:
nemoj dole kompresorom ... s njim ispusi samo crijevo .. a s necim trebaš povuci ulje kroz zadnju vidu za ozracivanje .. jer kad pumpas ne ide .. tako je meni bilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju