Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi gp1 500ccm??
Luka 0101:
misli da ti je kum jedan od boljih tunera u zg... tak da uz njega nebi trebalo bit problema :toothy3:
dino_180:
LOL.naravno da je.s njim i je sve u dogovoru ali mislio sam sluuučajno ako je to neko več radio baš na derbinju pa da mi kaže točno.al bumo složili to.nije boeing 747..
Luka 0101:
ko zna, ni boinga mu nije problem slozit :icon_biggrin:
Drnda:
pa gle, mislim da nije neka velika razlika u nosacima.. tj za master blok su vjerojatno jaci nosaci i seleni.. glavno je da instalacije imas i vec je pola posla manje... jesi gledao mozda na SS-u ima li ista.. meni je npr za moj 50 ccm skut bilo jednostavno sve oko nosaca i selena, ali glavni je problem sama struja... tako ce i tebi biti ako je nemas...
mara_046:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Ožujak, 2010, 20:26:40 ---pa gle, mislim da nije neka velika razlika u nosacima.. tj za master blok su vjerojatno jaci nosaci i seleni.. glavno je da instalacije imas i vec je pola posla manje... jesi gledao mozda na SS-u ima li ista.. meni je npr za moj 50 ccm skut bilo jednostavno sve oko nosaca i selena, ali glavni je problem sama struja... tako ce i tebi biti ako je nemas...
--- Kraj citata ---
A sta si ti radio?
btw stari ako tu uradis mislim da ce biti najajca pila na trzisut i da budi siguran da ces se zesce izjebat ali na kraju ce biti vrjedno :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju