Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi gp1 500ccm??
dino_180:
dali netko ima kakvih informacija ili iskustva sa stavljanjem neke jače mašine (npr nexus 500)na derbi gp1 250.mislim to napravit pa me interesira jeli to izvedivo i kolko posla ima.dali skuter gubi na voznim osobinama itd..hvala unaprjed!
Luka 0101:
da tu previse ne govorim jer nebi smio... kontaktiraj clana @jandro.. on ce ti sve znat rec... manje vise
te-te-ac:
pa to ti danas vise klinci rade neg sto stavljaju vecu termo grupu (kit) na skut... ::)
da je tak jednostavno nebi bilo zanimljivo.. jandro se upustio u to i napravio je runnera 500cc .. sve ide na tu šhemu..puno puno volje.. znanja.. zivaca.. novaca.. vremena......
sve se moze kad se hoce.. neda su ljudima toliko zajebavat oko toga... cast izuzecima..
devil_ma-yela:
--- Citat: dino_180 - 28 Ožujak, 2010, 15:31:58 ---dali netko ima kakvih informacija ili iskustva sa stavljanjem neke jače mašine (npr nexus 500)na derbi gp1 250.mislim to napravit pa me interesira jeli to izvedivo i kolko posla ima.dali skuter gubi na voznim osobinama itd..hvala unaprjed!
--- Kraj citata ---
naravno da se da napravit, samo je potrebno jaakoo puno znanja za to...kao što je luka prije rekao, jandro je napravio vx -a 500 pa pogledaj projekt, ako već nisi.
dino_180:
kolko ja znam tog projekta više nema.ja ču to sigurno učinit nego samo sam mislio ako neko točno zna šta kako di.uglavnom skužit ču uz pomoč nekih ljudi valjda če uspjet.hvala vam!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju