Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning mini bike-a sa variomatom
Crazy Kuree:
a otkud onda 3 karike na 2t mašini?
Beneli:
--- Citat: Crazy Kuree - 28 Ožujak, 2010, 19:36:31 ---a otkud onda 3 karike na 2t mašini?
--- Kraj citata ---
:notworthy: nikad nisi čuo za to?
zamolio sam vas za pomoć oko variomata a vi se nemojte brinut oko cilidnra karburacije i auspuha
nrg extreme:
--- Citat: Beneli - 28 Ožujak, 2010, 19:57:27 --- :notworthy: nikad nisi čuo za to?
zamolio sam vas za pomoć oko variomata a vi se nemojte brinut oko cilidnra karburacije i auspuha
--- Kraj citata ---
Najmanje ti se može pomoć oko variomata,treba isprobat više kombinacija valjčića da bi se došlo do dobitne kombinacije.
Koje su uopće dimenzije tih valjčića?I to što imaš trenutno samo 3 od 6 unutra nikako nije pametno. :icon_thumright:
Beneli:
treba mi samo jedan kvaliitetan post/članak o valjčićima. da sve mogu razumjet kako to radi. znam ja ono valjčići guraju disk, prednji disk se skuplja a zadnji se rasteže. mene zanima kako ukombinirat zadnju oprugu sa valjčićima
Zeljac:
boze prvi put vidim ovakav sistem masine al ne vjerujem da je to nesto drugacije od onoga mini baika osim sta je mozda ovaj neki stariji model :dontknow: e rastavi variomat izmeri rolice i vagni pa ces znat na cemu si moz trebaju lakse rolice e da si siguran da je on 4 t =??? ???
kada ti motor ubrzava remnen ti se dize do kraja na variomatu a ovo ko kvacilo tamo bi trebo ulazit unutra :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju