Općenito > Servisi

Redovni servisi

<< < (2/6) > >>

vladic:
Na kolko km i kaj ide pod servis na ovoj mojoj kosilici,i koju svjecicu da si kupim.

Hvala na odgovorima!

robert:

--- Citat: Faba - 28 Ožujak, 2010, 05:03:20 ---Sorry na offu:ja isto imam Lunu i mislim da je tih 200 kn bacanje novca u vjetar.Serviseri(osim Silvija u Svetoj Nedelji,za njega jedino znam) neznaju koji djelovi idu na skuter,stavljaju djelove koje prve nađu na  lageru.A servisiranje 2t zracnjaka je vrlo jednostavno,sve mozes sam i jos si siguran da nista nije sfusano.

Oprostite jos jednom na offu

--- Kraj citata ---
silvio je slučaj za sebe. 100% korektan mehaničar, kakvih na žalost nema puno.

Hrvoje_40:

--- Citat: robert - 28 Ožujak, 2010, 10:03:33 ---silvio je slučaj za sebe. 100% korektan mehaničar, kakvih na žalost nema puno.

--- Kraj citata ---
ja sam jako zadovoljan
radi po dogovoru, nije skup
 :hello:

Go-Go RUNNER:
da ne otvaram novu temu pa da pitam usput, imam na gileri runner 2006 50sp jos par kilometara pa 12000 do sad otkad je nova kupljena nikad nije bila u servisu  ;D pa me zanima šta će mi sve mjenjat u servisu? i kolika će ta cifra bit? i šta mi je isplativije kupit dijelove negdje izvana pa dat nekom mehaničaru da ugradi ili uzet sve u servisu i da oni ugrade?

hvala unaprijed  :hello:

Faba:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 28 Ožujak, 2010, 19:53:50 ---da ne otvaram novu temu pa da pitam usput, imam na gileri runner 2006 50sp jos par kilometara pa 12000 do sad otkad je nova kupljena nikad nije bila u servisu  ;D pa me zanima šta će mi sve mjenjat u servisu? i kolika će ta cifra bit? i šta mi je isplativije kupit dijelove negdje izvana pa dat nekom mehaničaru da ugradi ili uzet sve u servisu i da oni ugrade?

hvala unaprijed  :hello:

--- Kraj citata ---

REmen,rolice,ulje u getribi,svjecicu...i sve kaj si s**bo u 12000 km :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju