Općenito > Servisi
Redovni servisi
cosa_wp:
aj da ne otvaram novu temu moze jedno pitanje ovdje!!!!
sad ce mi motor imati 4000 km radio sam normalno prvi servis na 1000 km sad pise u knjizici svakih 3000 km treba ulje pogledati nadoliti tako nesta sta sad trebam raditi na tih 4000 km vozit na servis???? kolikoo ce me izaci ako moram????
hvala!!!!!!!!!!!!!!
evo ti nova tema
eladio
Chupsy:
ovako, ja kao serviser ti preporučam da ulje na vxu mijenjaš svakih 3000km kao i filter ulja, a što se tiče prijenosa to sve dura 12 tisuća, samo kontrola na 6000km
pod kontrola se podrazumijeva skinuti deklo, očistit sve, provjerit tlak u gumama, podmazat pokretne dijelove, i oprat filter zraka ili ga po potrebi zamijenit
ulje u getribi isto može 12 tisuća ili 2 godine
garanciju odjebi kao i ovlašteni servis
Hrvoje_40:
--- Citat: cosa_wp - 26 Ožujak, 2010, 11:05:22 ---aj da ne otvaram novu temu moze jedno pitanje ovdje!!!!
sad ce mi motor imati 4000 km radio sam normalno prvi servis na 1000 km sad pise u knjizici svakih 3000 km treba ulje pogledati nadoliti tako nesta sta sad trebam raditi na tih 4000 km vozit na servis???? kolikoo ce me izaci ako moram????
hvala!!!!!!!!!!!!!!
evo ti nova tema
eladio
--- Kraj citata ---
ja imam lunu
i servis me dođe oko 200 kuna :frajer:
black-rox:
--- Citat: Chupsy - 27 Ožujak, 2010, 15:53:04 ---ovako, ja kao serviser ti preporučam da ulje na vxu mijenjaš svakih 3000km kao i filter ulja, a što se tiče prijenosa to sve dura 12 tisuća, samo kontrola na 6000km
pod kontrola se podrazumijeva skinuti deklo, očistit sve, provjerit tlak u gumama, podmazat pokretne dijelove, i oprat filter zraka ili ga po potrebi zamijenit
ulje u getribi isto može 12 tisuća ili 2 godine
garanciju odjebi kao i ovlašteni servis
--- Kraj citata ---
Pa ja kao serviser se ne slažem s ovim da mjenja svakih 3000km ulje,nego svakih 6000km jer nije potrebno,bespotrebno bacanje novaca,a u servisu se mjenja svakih 6000km,a kontrola je svakih 3000km,a ovo baš odjebi garanciju isto nije najpametnije,jer bilo što da se pokvari za vrijeme garancije,to će se promjeniti besplatno u ovlaštenom servisu.
Faba:
--- Citat: Hrvoje_40 - 27 Ožujak, 2010, 19:54:22 ---ja imam lunu
i servis me dođe oko 200 kuna :frajer:
--- Kraj citata ---
Sorry na offu:ja isto imam Lunu i mislim da je tih 200 kn bacanje novca u vjetar.Serviseri(osim Silvija u Svetoj Nedelji,za njega jedino znam) neznaju koji djelovi idu na skuter,stavljaju djelove koje prve nađu na lageru.A servisiranje 2t zracnjaka je vrlo jednostavno,sve mozes sam i jos si siguran da nista nije sfusano.
Oprostite jos jednom na offu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju