Općenito > Servisi
Redovni servisi
Chupsy:
dečki ne razumijem vas, slijepo se držite papira ko da su svetinja, u leader motoru nalazi se litra ulja ak ti je 100kn trošak i 20 minuta posla problem onda se nemoj ni vozit
skuter se pod garancijom u 70% slučajeva kvari zbog toga jer u ovlaštenom servisu ne primjete na vrijeme simptome koji kasnije dovedu do kvarova...
Hrvoje_40:
--- Citat: cosa_wp - 30 Ožujak, 2010, 10:32:14 --- u knjizici pise onako kako je black-rox rekao znaci na svake 3000 samo kontroliram razinu ulja i to a svakih 6000 izmjena valjda su oni u pravu!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
zato postoje lampice za ulje
3alfa3:
--- Citat: Hrvoje_40 - 05 Travanj, 2010, 17:41:24 ---zato postoje lampice za ulje
--- Kraj citata ---
Ne znam kak je na tim skuterima, ali ako je kao na autima - nebu dobro.
Kad vidis u voznji lampicu - vec je kasno. Tlak je opako premali i vjerojatno je do stete vec doslo. Bolje bacit oko na mjerac.
Hrvoje_40:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Travanj, 2010, 21:40:49 ---Ne znam kak je na tim skuterima, ali ako je kao na autima - nebu dobro.
Kad vidis u voznji lampicu - vec je kasno. Tlak je opako premali i vjerojatno je do stete vec doslo. Bolje bacit oko na mjerac.
--- Kraj citata ---
mislim da nije isto
meni na luni javi da treba nadotočiti ulje svakih 600 km a isto se nadotače na 1000
3alfa3:
--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Travanj, 2010, 12:05:11 ---mislim da nije isto
meni na luni javi da treba nadotočiti ulje svakih 600 km a isto se nadotače na 1000
--- Kraj citata ---
Da na cvaji, jer mjeri se kolicina ulja u spremniku pomocu plovka, ali ovo je 4T mashina kod koje se mjeri pritisak ulja, a bez pritiska nema podmazivanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju