Općenito > Servisi
cro futura krk
black-rox:
--- Citat: ami trade - 29 Ožujak, 2010, 14:58:47 ---Koliko motor ima km?
i nisu ruke sigurno 350,00kn za izmjenu ulja i filtera, ti si vjerojatno krivo shvatio! 350,00kn je sve zajedno....
--- Kraj citata ---
Slaem se prvi servis 350kn nisu sigurno ruke,jer tu je samo izmjena ulja i filtera,i malo prekontrolirat sve da li je ok,onaj na 6000 ili 12000km da je 350kn to da jer je i više posla :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
Ja sam na derbiju napravio servis prije 1t km...
Isao je novi kevlar remen od rms-a, filtar ulja i 2l motul ulja , zadnje pakme... Sve ukupno s ugradnjom 1000kn :frajer:
Iwo SR Tuono:
meni je kretenizam to što oni naplaćuju 2 litre ulja a unutra ti ide ja mislim litra i 1deci ili 2 deci kuiš, ne kužim se sad al znam da sigurno nejde 2l jer znam kako izgleda 4t piaggio blok i nutra neide 2 litre jel nema di stat.
Nek stave 1dl kao jediničnu mjeru i udri miki
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Travanj, 2010, 22:23:04 ---meni je kretenizam to što oni naplaćuju 2 litre ulja a unutra ti ide ja mislim litra i 1deci ili 2 deci kuiš, ne kužim se sad al znam da sigurno nejde 2l jer znam kako izgleda 4t piaggio blok i nutra neide 2 litre jel nema di stat.
Nek stave 1dl kao jediničnu mjeru i udri miki
--- Kraj citata ---
Pa i ja sam morao kupivati 2l zato sto ide litra i jos nes sitno... Bolje dat 100 kn pa si siguran sa uljem.. :)
gnjida-spojler:
u karter stane 1litra i 1 dl,a zada u getribu stane 2 ili 3 deca,pa mozda zato naplacuju po 2 lite...... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju